Химки нанесе първа загуба на испанския гранд Реал Мадрид

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Руският баскетболен тим Химки нанесе първа загуба на испанския гранд Реал Мадрид в тазгодишното издание на Евролигата. В двубой от петия кръг на турнира Химки се наложи с 86:80 като гост, като по този начин се изравни с „белия балет“ на върха в класирането с по 4 успеха и 1 поражение.

Най-резултатен за Химки с 20 точки бе гардът Алексей Швед, докато Джеймс Андерсън прибави още 16 за успеха. За Реал Мадрид най-полезен отново бе 18-годишният Лука Дончич, който приключи срещата с 12 точки, 7 борби и 3 асистенции.
В друг мач от снощи шампионът Фенербахче победи като домакин Валенсия със 79:66. Отборът на Желко Обрадивич поведе още в началото на срещата и до края и не изпусна аванса си. Луиджи Датоме вкара 16 точки за „фенерите“, а резервата Джеймс Нънали прибави 13 за третия успех на тима от Истанбул в турнира. За Валенсия Фернандо Сан Еметерио вкара 11 точки, а с по 10 завършиха Сам ван Росом и Тибор Плайс.

С кош на бившия играч на Далас Маверикс Родриг Бобоа 1 секунда преди края на редовното време Баскония победи като домакин с 85:84 Панатинайкос. Срещата бе много равностойна, като двата отбора постоянно разменяха водачеството, а финалният натиск на домакините се оказа решаващ. Джейсън Грейнджър вкара 20 точки за победителите, а с по 15 останаха Бобоа и Торнике Шенгелия. За Панатинайкос 16 отбеляза Джеймс Гист, 15 прибави Крис Сингълтън, а с 14 остана плеймейкърът Ник Калатес. В другите два мача от програмата германският Бамберг се наложи със 75:69 над Цървена звезда в Белград, докато Макаби Тел Авив победи у дома Олимпия Милано със 79:68.

Резултати от петия кръг в баскетболната Евролига при мъжете:

Цървена звезда (Сърбия) – Бамберг (Германия) 69:75
Фенербахче (Турция) – Валенсия (Испания) 79:66
Макаби Тел Авив (Израел) – Олимпия Милано (Италия) 79:68
Баскония (Испания) – Панатинайкос (Гърция) 85:84
Реал Мадрид (Испания) – Химки (Русия) 80:86

по-късно днес:
ЦСКА Москва (Русия) – Жалгирис (Литва)
Анадолу Ефес (Турция) – Уникаха (Испания)
Барселона (Испания) – Олимпиакос (Гърция)

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от множествен залог преди мач за срещи от НБА с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Баскетболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.