Хетафе – Атлетик Билбао, 19 януари

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Хетафе – Атлетик Билбао ще се проведе на 19 януари (петък) от 22:00 часа в сблъсък от 19-ти кръг на Примера Дивисион на Испания. Хетафе ще се опита да запази своето място в класирането, въпреки че те ще се борят срещу сериозната опозиция от страна на  Атлетик Билбао.

Коефициентът за победа на Хетафе  е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Залози за това Атлетик Билбао да победят се приемат със ставка 3.60.

Хетафе – Атлетик Билбао: Статитика Н2Н

Билбао води в статистиката на Н2Н срещите с три победи преди 26-ата си среща с Azulones.

Баските са особено доминиращи в най-новата история на срещите им с Хетафе.

Лъвовете спечелиха шест и имат един равен мач в последните седем срещи срещу Хетафе.

Хетафе не успя да вкара гол в три от последните си четири мача с Билбао.

Прогноза

Най- новата статистика за Н2Н срещите между отборите, както и настоящата им форма предполагат мач с малък брой голове в петък на Колизеум Алфонсо Перес.

Дори не бихме се изненадали да видим безголово равенство, тъй като ще бъде много трудно да се излъчи победител между двете супер защитни линии в предстоящия мач.

Под 2.5 гола FT

Равенство

 

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всико за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерите в техния бърз и лесен за навиакция уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помоща на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се свалия от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлга bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиенски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитн/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

 

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com