Хановер 96 загуби с 0:3 от РБ (Лайпциг)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Хановер загуби с 0:3 от РБ (Лайпциг)и продължава да е на дъното в Бундеслигата, заедно с Нюрнберг, който обаче е с мач по-малко.

Четвъртата поредна загуба в Бундеслигата само затвърди впечатлението, че Хановер много трудно може да се спаси от изпадане. Отборът демонстрира изключително безидейна игра в атака, а защитата допусна наивни грешки, от които съперникът с лекота се възползва.

Гостите от Лайпциг направиха няколко пропуска в началните минути,

но в по-голямата част от първото полувреме и те разочароваха. Точно преди почивката обаче Кевин Акпогума фаулира в наказателното поле Маркос Куня и реферът отсъди дузпа, която Марсел Халстенберг реализира.

След почивката Хановер с нищо не показа, че има сили да стигне поне до равенство. Отборът така и не създаде чисто голово положение, а в същото време отбраната грешеше елементарно. В 64-ата минута Вили Орбан вкара втори гол за РБ Лайпциг след центриране от корнер и удар с глава. При идентична ситуация в 85-ата минута защитникът на гостите се разписа още веднъж.

РБ Лайпциг се утвърди на 4-ото място, като дръпна с 6 точки пред Айнтрахт (Франкфурт). В следващия кръг отборът на Ралф Рангник приема именно „орлите“.

Хановер за пети пореден път загуби у дома без да отбележи гол и още утре може да се озове на последното място в подреждането.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.