[:bg]Хамилтън затвърди доброто си представяне и във втората свободна тренировка[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Люис Хамилтън затвърди доброто си представяне и във втората свободна тренировка преди Гран при на Франция.Британецът продължи да бъде най-бърз, а следобед зад него се наредиха двата Ред Була, като по-силен беше Даниел Рикардо.

Тренировъчната сесия протече като температурата на асфалта достигна 48 градуса. Имаше прекъсване заради инцидент със Серхио Перес, който загуби колело на висока скорост между завои 5 и 6. Мексиканският пилот остана невредим, след като болидът му остана неподвижен, но ситуацията предизвика временно прекъсване с червен флаг.
Валтери Ботас, който сутринта даде второ време, следобеда получи воден теч и приключи сесията преждевременно на едва седма позиция. Това даде възможност на Макс Верстапен да излезе на четвърта позиция, като остави зад себе си двете Ферарита на Кими Райконен и водача във временното класиране в шампионата Себастиан Фетел.
Хамилтън беше първият пилот, който свали под 1:34 минути.
Зад Ферари Ромен Грожан отново се нареди шести със своя Хаас. Макларън изглежда бяха свършили доста работа между двете тренировки и Фернандо Алонсо записа осмо време, за разлика от сутринта, когато беше едва 16-и. За съжаление на тима от Уокинг, Вандоорн отново не беше на нивото на именития си съотборник и не стигна по-напред от 13-то място.
Шведът Маркус Ериксон, който сутринта претърпя катастрофа и възпламени двигателя на своя Заубер, не успя да вземе участие, защото болидът не беше поправен навреме.
В изпълнения с дребни инциденти следобед претърпяха Перес, Райконен, Алонсо и Грожан, но без да нанесат повреди по болидите си.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]