Футболни прогози за днес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Украйна – Полша
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Украйна записаха две разочароващи загуби до момента и, дори и да спечелят днес, не са с големи шансовете им да продължат напред в надпреварата. Полша, от друга страна, не само, че може да продължат напред, но могат и да се конкурират за първото място. За да стане това, трябва обезателно да спечелят днес. Полша показват много по-добри игри на това Европейско и затова нашият залог отива за тях. Прогноза 2.

Северна Ирландия – Германия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 5.50
Сигурност – 4/10
Може да се пробва изненада в този мач с малък залог. Северноирландците показаха в последния си мач, че не са случаен отбор и имат какво да предложат на големите. Те ще са напълно доволни от точката, която ще ги изпрати на осминафиналите. Немците показаха и в двата си мача досега, че имат проблеми с отбелязването на голове. Прогноза Х.

Чехия – Турция
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Турците на практика приключиха участието си на Европейското първенство. То обаче не е приключило за Чехия, които при победа днес най-вероятно ще излязат от груповата фаза на турнира. Турците се представиха по много слаб начин и в двата си мача до този момент в групата, докато чехите показаха много повече футболни достойнства. Прогноза 1.

Хърватия – Испания
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Тежкият обрат, който им бе направен от Чехия в последния кръг, със сигурност не е забравен от хърватите и е много вероятно да налее олово в краката им за днешната среща. Допълнителните проблеми с хърватската публика във Франция определено не намалява тягостната обстановка в лагера на хърватите. Това са доста неприятни предпоставки, когато те очаква мач срещу могъщия отбор на Испания, който спечели двата си мача до този момент и е шампион от последните две Европейски първенства. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365