Футболни прогнози за днес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Русия – Уелс
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Уелс се представят на доста високо ниво на това европейско първенство и би било напълно заслужено, ако успеят да преодолеят груповата фаза. За да го сторят им трябва спечелването на само една точка от този мач. До този момент, Уелс спечелиха три точки от Словакия и бяха на броени минути от това да вземат нещо и от Англия. Днешният им противник може да се каже, че разочарова по терените във Франция. Русия спечелиха само една точка от досегашните си мачове. Те трябва да гонят задължителна победа, което е предпоставка за много открити пространства в тяхната защита, от които Бейл и Рамзи знаят как да се възползват. Прогноза двоне шанс Х2.

Словакия – Англия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Тук равенството би било от полза и на двата отбора. Англия по принцип са фаворити, но те вече доказаха, че изпитват затруднения в играта си и могат да губят точки от по-слаби отбори. Те вече направиха равен с Русия и, както казахме, бяха много близко до равенството и срещу Уелс. Словаците ще играят за точка, която ще ги изпрати със сигурност в осминафиналите. Прогноза Х.

Шахтьор Солигорск – Ислоч
Беларус
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Формата е нещото, което ни кара да ви посъветваме да заложите за домакините в този мач. Шахтьор имат четири победи в последните си пет мача, докато противникът, който освен това е и новак в елита, има три загуби, едно равенство и една победа в последните си пет двубоя. Вероятността домакините да спечелят е много голяма. Прогноза 1.

Динамо Минск – Неман Гродно
Беларус
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Домакините са един от най-силните отбори в Беларус и се намират в серия от четири поредни победи. Днес те излизат срещу тим, който е в серия от четири поредни загуби. Най-логичното нещо е да видим победа с два или повече гола разлика в домакинския им двубой. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Източник:Prognozi365