Футболни прогнози за днес

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Словакия – Грузия
Международен приятелски мач
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Словакия си осигуриха участие на Европейското първенство, след като в групата бяха надминати единствено от Испания. Словаците се представят много добре в последните си приятелски мачове, като вече повече от две години нямат загуба в приятелски мач. В този период у дома победиха Финландия, Чехия, Исландия и Швейцария. Грузия не могат да се похвалят с толкова оптимистично представяне до момента. Те станаха пети в групата си, изпреварвайки единствено Гибралтар. Като гости грузинците имат четири загуби и един равен в последните си пет мача. Прогноза 1.

Ирландия – Холандия
Международен приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Безспорно е, че Холандия са много по-класния отбор. Вярно е, че останаха зад борда за Европейското, но това не променя факта, че са отборът с едни от най-добрите играчи на европейските терени. В последната си контрола победиха Англия като гост. Смятаме, че е много вероятно да спечелят и днес. Прогноза 2.

Англия – Австралия
Международен приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И тук имаме мач с много голяма разлика в класите на съперниците. Австралия все пак е отбор, който в края на миналата година бе победен от Йордания. А Англия бяха най-силният отбор в квалификациите и след 10 победи и 31:3 голова разлика се класираха напълно заслужено за големия форум през юни. Като изключим загубата от Холандия, те се представят доста добре и в контролите, побеждавайки Франция, Германия и Турция през последните седмици. Англия ще бъде много по-добрият отбор на терена и най-вероятно ще победи с повече от един гол разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Чехия – Малта
Международен приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Още един мач, в който единия отбор има очеизвадно превъзходство над другия. Чехия и Малта бяха в една група в квалификациите за последното Световно, когато Чехия на два пъти победиха с хендикап. А за това европейско чехите се класираха, след като спечелиха една много силна група с участието на Турция и Холандия. Малта бяха в нашата група и приключиха участието си с две равенства и осем загуби. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Източник:Prognozi365