[:bg]Франция – Белгия bet-bg.com[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от полуфиналите на световното първенство по футбол 2018 между   Франция – Белгия ще се проведе на 10 юли (вторник) от 21:00  на стадион Санкт Петербург. Les Bleus играха на две финала в миналото, докато Червените дяволи никога не са стигнали до полуфинал.

Кофиентът за победата на  Франция е  2,55. Равенството в сблъсяка е оценено на  3.25.  Коефициентът за победа на  Белгия   е 3.10.  Виж ТВ Програма за мача  тук . Франция – Белгия:  Статистика Н2Н двубои 

Франция има положителен Н2Н рекорд преди 20-ти си среща със съседна Белгия. Les Bleus спечели 8, изравни 6 и загуби 5 от 19 срещи с червените дяволи.

Два отбора последно се срещнаха на световното първенство през 1986 г. Тогава Франция отстрани европейските си противници с 4: 2 в битката за бронзовото медал. Освен това тази сблъскък двете страни се срещнаха осем пъти в приятелски срещи.

Белгия е без загуба в последните три мача. Има две безголови равенства и 3-4 победа срещу Les Bleus, от юни 2015 г. ,

Прогноза

И двата отбора влизат в играта с висока доверие и няма съмнение, че ще бъдем свидетели на една вълнуваща вечер за футбол. Головете трябва да бъдат гарантирани с играчи като Антоан Гризан, Килиан Мбаппе, Ромелу Лукаку, Еден Азар и Кевин Де Бруйне на терена.

Въпреки това, за разлика от Белгия, която вече е победила в Бразилия, Франция все още предстои да се изправи срещу талантливата опозиция. Червените дяволи вече са доказали своята сила, както психически, така и физически. Те се завърнаха от дефицит с 2 гола, за да победят Япония в последната 16-та кръг и успяха да победят основните опоненти – Бразилия.

Мартинес очевидно има рецепта за белгийския успех в Световното първенство. Ние ще подкрепим червените дяволи  да се класират за финала за първи път в тяхната история. Като алтернатива трябва да очакваме голове и в двата края, знаейки колко опасни могат и двете страни да бъдат в последната трета. Не бихме се изненадали, ако Белгия спечели с 2-1, точно както направиха срещу Бразилия. Можете да подкрепите и такъв сценарий.

Белгия да се класира

И двата отбора да отбележат

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрацията става лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирайте дебитна / кредитна карта или изберете между над 10 вида плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага бонус за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по имейл можете да получите бонус код, който се активира чрез сайта на bet365.com

Източник : Бет – BG / Bet – BG.com[:]