[:bg]Франция – Аржентина 30 юни[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Срещата от кръг 16 на Световното първенство по футбол 2018 между  Франция и Аржентина ще се проведе на 30 юни (събота) от 17:00ч на стадион Казан Арена.  Аржентина спечели последните си четири мача Н2Н срещу Les Bleus, като допусна гол само веднъж. Отборът е за 5ти път на етап елиминации на WC.

Кофициентът за победа на  Франция    е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00. Коефициентът за победа на Аржентина е 3.60. Вижте ТВ  Програма за мача тук.

Франция – Аржентина: Статистика Н2Н двубои

Статистиката Н2Н е  в полза на Аржентина.  Ла Албилистесте спечели  четирите последни срещи с Франция.

Първата се състоя на Световното първенство през 1930 г. и завърши с  победа с 1: 0 за Аржентина. Аржентина също спечели 2-1 победа в същото първенство 46 години по-късно.

Последните срещи бяха в приятелски мачове.  В тях Аржентина спечели 1-0 и 2-0 през 2007 и 2009 година.

Това показа, че „Ле Блеус“  отбелязл само един гол в четири Н2Н мача с Аржентина в хода на историята. Ще прекъснат  ли негативната тенденция този път на най-голямата сцена?

Прогноза

Тези две страни са вкарали само по три гола в турнира. Като се има предвид, че залозите ще бъдат още по-големи, когато се срещат в елиминационната среща, най-логичната опция за залагания би била подкрепата за мач  с нисък резултат.

Аржентинската отбранителна линия може да бъде най-големият проблем за подобен залог, тъй като мъжете на Хорхе Сампаоли допуснаха  поне веднъж във всичките три групови мача, въпреки че опозицията включваше Исландия и Нигерия там. Те допуснаха срещу Хърватия до три гола  във втория кръг и се чудя как възнамеряват да спрат атакуващата линия на французите тук.

Друг проблем за Los Gauchos е възрастта на играчите им. Стартовата XI срещу Super Eagles е най-старият състав, който някога е участвал в състезанието (средна възраст над 30 години).

Въз основа на всичко това, Франция трябва да се класира.

Под 2.5 гола FT
Франция да се класира[:]