Фрайбург не загубиха срещу Борусия (Дортмунд)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Блестящата серия на Фрайбург продължи и на един от най-тежките за гостуващите тимове стадиони в Бундеслигата – “Сигнал Идуна Парк”. Играчите на Кирстиан Щрайх не загубиха срещу Борусия (Дортмунд) след 2:2, а в същото време поредицата от мачове без загуба на отбора вече се простира в цели осем двубоя,

които разделени изглеждат така – четири победи и четири поражения.

Завръщането в игра на Пиер-Емерик Обамеянг сякаш остана на заден план, а феновете на домакините дадоха да се разбере какво мислят по темата за евентуалното му напускане. Ултрасите издигнаха транспарант, който казваше всичко необходимо – “Никой не е по-голям от клуба”.
Непримиримият Нилс Петерсен бе в главната роля и в този съботен следобед, макар че Шинджи Кагава даде ранна заявка за място в светлината на прожекторите, откривайки резултата след само 10 минути. Японецът даде аванс на Дортмунд с отличен ножичен удар с десния крак, реагирайки след разбъркване в наказателното поле на гостите, завършило сп опадение.

Малко след това Петерсен взе нещата в свои ръце и изравни в 21-ата минута. Германският нападател бе безкомпромисен от непосредствена близост и намери топката между трима противникови футболисти, за да изравни – 1:1. Вратарят на Борусия Роман Бурки бе близо до огромен гаф малко преди почивката и в 39-ата минута спря удар, но топката мина под ръцете му и се търкулна към вратата, но той все пак я спря на гол линията и двата тима се прибраха в съблекалните при равенство след 45 минути.
В 68-ата минута съобразителността на Петерсен смълча хилядите по трибуните на “Сигнал Идуна Парк”. Острието на Фрайбург се възползва от лоша комуникация и ужасяващ пас между двама от защитниците на Борусия и с перфектен прехвърлящ удар от около 40 метра матира излезлия напред Бурки – 2:1.

Напълно в реда на нещата домакините се хвърлиха на донякъде отчаян финален щурм, който даде резултат, и то в последните секунди. Буквално с изтичането на триминутното продължение Дортмунд изравни, а в герой се превърна Джереми Толян. Защитникът донесе точката на своя тим с шут по земя, който премина през гората от тела в наказателното поле и попадна във вратата за крайното 2:2.

Националният селекционер на Германия Йоаким Льов изгледа срещата от трибуните.

След днешната точка Дортмунд е на пето място в класирането с общо 31 пункта, а Фрайбург се намира на дванадесето място със седем по-малко.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.