(ФИФА) завърши разследването по корупционния скандал

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Световната федерация по футбол (ФИФА) завърши разследването по корупционния скандал, който се точи от юни 2015-а година. Всички събрани документи, видео и аудио доказателства, ще бъдат изпратени в прокуратурата на САЩ и на Швейцария.

От ФИФА добавиха, че докладът и събраните доказателства са на повече от 1300 страници, след като са били изследвани повече от 2,5 милиона документи, направени се интервюта с ключови свидетели и хора на важни позиции. Разследването е направено от Комисията по етика и от външна одиторска фирма.

„Завършихме разследване, което се проточи 22 месеца и предадохме всички събрани доказателства на властите в Америка и Швейцария, обяви Джани Инфантино, президент на ФИФА.

Скандалът изБухна в края на май 2015-а година, когато по време на конгрес на ФИФА най-напред бяха задържани седем високопоставени чиновници и служители на организацията. В крайна сметка обвиненията са насочени към 14 човека с високи постове в световния футбол за подкупи и корупция в размер на 150 милиона долара.

„Ние поехме задължението да направим щателна проверка, пълно разследване и всякакви проверки, за да бъдат представени нарушителите и подведени под отговорност. Сега вече разследването е завършено и документите са предадени. От там ще излязат имената на тези, които са се обогатили незаконни, и на тези, които са злоупотребили с ФИФА и с имотите или имуществото на ФИФА, добави президентът на централата.

Очакванията са първите кратки изводи и първи данни да бъдат публикувани в края на април.2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.