Финландия – Армения 15 Октомври bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Финландия – Армения ще се проведе на 15 октомври (вторник) от 19:00 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Финландия са домакини на Армения във вторник вечерта, тъй като те гледат да укрепят позицията си между първите две. Мъжете на Markku Kanerva имат малък шанс да хванат италианците.

Коефициентът за победа на Финландия е 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Армения да победят се приемат с коефициент 6.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Финландия – Армения: Двубой статистика

У дома в квалификациите Финландия изглеждаха полезни. Те представиха дисциплинирано изпълнение, за да победят Босна с два гола до нула, докато изглеждат много силни, когато записаха победа с 1:0 над гърците след това.

Финландия – Армения: Прогноза

Тези, които искат да се включат в залаганията, трябва да се насочат в посока „Финландия да спечели и под 3,5 гола“. Домакините не са най-креативната страна. Ако изключим тясното им поражение срещу Италия, която е далеч по-добра от Армения, Финландия също не даде много у дома и всъщност не изглеждаше като отстъпка, така че подкрепя домакините да запишат рутинна победа. bet-bg

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

bet365 ВХОД

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com