Фетел най-бързият в първата свободна тренировка за Гран При

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Себастиан Фетел бе най-бързият в първата свободна тренировка за Гран При на Япония, изпреварвайки Люис Хамилтън с 0.211секунди. Пилотът на Ферари записа обиколка на „Сузука“ за 1:29.166 минути и така си осигури първото място в сесията. Трети в класирането остана Даниел Рикардо с Ред Бул, а четвърти бе Кими Райконен с Ферари.

Отборите и пилотите бързаха да свършат възможно най-много работа в първата тренировка заради дъжда, който бе насрочен за втората според прогнозата за времето. Най-добрият резултат на Фетел дойде малко след тежката катастрофа на Карлос Сайнц с Торо Росо, който се удари в бариерите при 11-и завой. Испанският пилот стъпи извън асфалта със задното си колела на излизането от фибата, което завъртя болида му настрани и го запрати в стената. Сайнц, който и без това ще търпи наказание с 20 места на стартовата решетка, излезе невредим, но същото не може да се каже за колата му.

На този етап Хамилтън беше човекът, който задаваше темпото, водейки Фетел с няколко стотни, но пилотът на Ферари все още не беше излизал с гуми суперсофт. Когато сесията бе възобновена, Скудерия побързаха да изпратят и двете си коли със смесите с червен кант и така Себастиан си извоюва първото място.
Валтери Ботас финишира пети с около секунда изоставане от лидера, а Макс Верстапен, който допусна грешка при завоите Spoon, остана шести. Естебан Окон с Форс Индия бе първи след трите топ отбора, давайки седмо на-добро време, а след него в топ 10 се наредиха Нико Хюлкенберг с Рено, Ромен Грожан с Хаас и Стофъл Вандоорн с Макларън.

Кевин Магнусен също обнадежди Хаас, изпреварвайки Фернандо Алонсо с Макларън за 11-ото място. Кевин прекара голяма част от тренировката в гаража заради проблем с налягането на водата, но отборът успя да го отстрани навреме.

Сайнц в крайна сметка остана 17-и и пред новия си съотборник Пиер Гасли.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.