Фетел бе най-бързият пилот в трета свободна тренировка

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Себастиан Фетел бе най-бързият пилот в трета свободна тренировка и даде заявка за спечелване на днешната квалификацията за неделната надпревара за Гран При на Белгия. От Скудерия окупира първите места и в трите тренировки от началото на уикенда на пистата „Спа“

и пилотите им се очертават като фаворити за победата в неделя.
Другият пилот на Ферари Кими Райконен също се представи на ниво и остана само на 0.063 сек. на втора позиция зад съотборника си Фетел. Финландецът водеше до финалната фаза от сесията, но Себастиан зае първото място с обиколка, при която обаче не се възползва от максималните възможности на болида.
Най-близо до Себастиан и Кими отново се доближи голямата звезда на Мерцедес Люис Хамилтън. Лидерът в класирането при пилотите записа трето време с изоставане от основния си претендент и тази година за титлата с 0.137 сек. Предстои да разберем дали това са реалните възможности на болидите на Сребърните стрели, или и те крият част от скоростта си преди квалификацията.
Валтери Ботас отново бе по-бавният пилот в Мерцедес, като финландецът остана четвърти . Макс Верстапен продължава да се представя по-силно от напускащия в края на годината тима на Ред Бул негов съотборник Даниел Рикардо. Най-бързата обиколка на Макс бе достатъчна за пето място, докато Рикардо остана шести.
Днес пилотът на Заубер Шарл Леклер вдигна темпото и успя да се класира седми, плътно зад пилотите на големите три отбора Ферари, Мерцедес и Ред Бул. На осмо място е мексиканският пилот на Форс Индия Серхио Перес.
Подреждането в топ десет допълниха Нико Хюлкенберг от тима на Рено и другият пилот на Форс Индия Естебан Окон. Фернандо Алонсо, който в края на шампионата ще напусне Формула 1, и неговият съотборник Стофъл Вандоорн останаха на двете последни позиции в дъното на класирането.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Формула 1 само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.