Уфа – Рейнджърс четвъртък 30 Август

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Уфа – Рейнджърс ще се проведе на 30 Август (четвъртък) от 17:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Намираме се във втория мач от последния кръг от квалификациите за „Лига Европа“, за да определим кой ще играе в груповата фаза.

Коефициентът за победа на Уфа 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Рейнджърс e 3.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уфа – Рейнджърс: Двубой Статистика

ФК УФА не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Рейнджърс нямат загуба в последните си 16 мача.
ФК УФА са в серия от 3 поредни загуби.

Уфа – Рейнджърс: Прогноза

Уфа имаха късмет, че са достигнали етапа на плейофите, тъй като едва минаха през всичките си предишни съперници по пътя към Gers. Те напреднаха покрай Домзал за голова разлика преди да елиминират Progres Niederkorn само след края на втория мач. С напредването си, хората на Сергей Томаров ще навлязат в трите последователни поражения, като никой от тях не ги е отбелязал.

Защитната линия на Рейнджърс изглеждаше стабилна под Стивън Джерард до края на мача с 3: 3 в мач от „Матеруел“ в Премиършип.

Gers изпрати само 5 гола в 11 състезателни срещи преди споменатия сблъсък в „Фър Парк“ и ние вярваме, че ще знаят как да защитят възглавницата с един гол срещу отбор, който трудно отбелязва голове напоследък.

Може да заложим на Рейнджърс, който да не губи, докато под 2.5 гола FT pick също си заслужава подкрепа.

бет365

BET365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт. 

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

bet365 регистрацията се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. За нови клиенти има специален 100% бонус за първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email изпращат бонус код, който се активира през сайта на bet365.com. Всичко това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile мобилната апликация.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com