Уулвърхямптън – Нюкасъл 11 Февруари bet365 premier

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Уулвърхямптън – Нюкасъл от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 11 февруари (понеделник) от 22:00 часа. Миналогодишните победители в шампионата на EFL се радват на добър сезон с Нуно Еспирито Сантос с тяхната интензивна контраатакуваща игра.

Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 1.70. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на Нюкасъл е 5.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

bet365

Уулвърхямптън – Нюкасъл: Статистика Н2Н

Уулвърхямптън са в победна серия от 3 мача.
Уулвърхямптън са в серия от 4 поредни домакински победи.
Раул Хименес е голмайстора на Уулвърхямптън с 9 гола. Рондон има 6 гола за Нюкасъл.

Уулвърхямптън – Нюкасъл: Прогноза

Играта ще бъде в полза на домакините, тъй като те искат да пренапишат историческите книги, като победят опонентите си. Нюкасъл ще заложи на защитата, за да задържи противника си и да ги осуети. Но ще бъде недостатъчно да бъдат спрени играчи и двамата вълци трябва да се прицелят в стълба на вратата. Домакините ще спечелят този мач.

Вълците са атакуващата страна, тъй като тяхната защита често идва напред. Гостът ще получи възможност да атакува противника и да отбеляза гол, когато домакините загубят топката в атаката. И двата отбора ще се разпишат с резултати и домакините ще излязат победоносно.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

bet365

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com