Урал поднесоха една от изненадите във втория кръг на руското първенство

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Българският халф Николай Димитров и неговият Урал поднесоха една от изненадите във втория кръг на руското първенство. „Оранжевите“ надвиха с 1:0 Динамо (Москва) като гост. Победното попадение беше дело на Гиорги Чантурия в 89-ата минута и падна противно на логиката, защото почти през целия мач домакините доминираха.

Динамовци донесоха голяма радост на феновете си с равенството срещу шампиона Спартак (Москва) в първия си мач след завръщането в елита. „Бяло-сините“ показаха характер и през второто полувреме тотално надиграха съперника, а изравнителното попадение в последната минута бе засужена награда за усилията на футболистите на Юрий Калитвинцев. Този път треньорът на Динамо пусна като титуляр Самба Соу, а в близост до централния нападател Фатош Бечирай действаха Кирил Панченко и Алексей Ионов.
Урал изпусна победата срещу Ростов на старта. Тогава Николай Димитров откри резултата от дузпа с първия гол за сезона в Премиер лигата, но след това тимът от Екатеринбург не успя да задържи преднината си. Срещу Динамо Хичо пак атакуваше по десния фланг, отляво беше Чисамба Лунгу, а Ерик Бикфалви помагаше от втора позиция на дебютиралия Максим Григориев.

Именно Григориев напредна на скорост в 6-ата минута, но Антон Шунин скъси ъгъла и попречи на нападателя да открие резултата. Това можеше да направи Соу малко по-късно, но силният му удар прати топката покрай гредата. В 12-ата минута гол на Антон Соснин от домакините беше отменен заради засада.
Центриране на Николай Димитров намери Григориев на далечната греда и малко не достигна на футболиста на Урал да насочи топката между гредата и Шунин. В средата на полувремето Самба Соу и Ерик Холмен си сблъскаха главите и малиецът не успя да продължи мача, а на неговото място влезе бившият халф на Урал Александър Сапета.

През втората част головите положения бяха малко. Динамо атакуваше повече и по-разнообразно, но липсата на точност при последния пас пречеше да се стигне до сериозна опасност пред Ярослав Годзюр. Не помогна и появата на терена на доказан реализатор като Вандерсон. Бразилецът остана изолиран от играта и нито веднъж не излезе на стрелкова позиция.
Най-близо до гола динамовци бяха в 83-ата минута, но тогава Годзюр по блестящ начин изби удара на Александър Зотов. Гостите впечатлиха с тактическата си дисциплина, но могат да съжаляват, че не се възползваха от ситуациите, когато контраатакуваха при числено предимство. Късметът обаче беше на тяхна страна и в 89-ата минута резервата Чантурия отбеляза куриозен гол. Той се опита да центрира от ъгъла на наказателното поле, а топката мина през куп от тела и изненада Антон Шунин.

Динамо заслужаваше да вземе поне точка, но в последните секунди на редовното време Вандерсон уцели гредата с глава. Така, московчани останаха без победа след втория кръг, а Урал събра 4 точки и е в горната половина на класирането.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.