Урал победи с 3:0 Ахмат

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Урал победи с 3:0 Ахмат и имат пълен актив от 6 точки. Владимир Илин, Отман Ел Кабир и резервата Юрий Бавин зарадваха феновете в Екатеринбург, а Николай Димитров се завърна в игра, след като доста време лекуваше травма. Българинът влезе в последните минути, когато мачът беше решен.

Големият проблем за Дмитрий Парфьонов беше контузията на голмайстора Ерик Бикфалви. Треньорът на домакините пусна в атака Александър Панюков и Владимир Илин, а Отман Ел Кабир и Андрей Егорчев действаха по двата фланга.

Ахмат пристигна в Екатеринбург със самочувствие

след победата над Краснодар в първия кръг. Новото попълнение Дамян Шимански направи силен дебют и днес отново трябваше да дърпа конците в средата на терена, подпомаган от Исмаел и Антон Швец.

Първите минути бяха за гостите. Те уверено разиграваха в средата на терена и намираха свободни пространства, умело използвани от бързите Ризван Уциев и Евгений Харин. Именно естонецът Харин пропусна да открие резултата очи в очи с Ярослав Гозюр, но трябва да се отчете и отличната реакция на стража на Урал.

Най-чистото положение до почивката се откри пред Антон Швец, който стреля от упор от два метра, но право в тялото на Егорчев, който спаси домакините. Те имаха и късмет, че реферът Алексей Сухой не изгони бившия халф на ЦСКА Петрус Бумал. Камерунецът вече имаше жълт картон, когато спря с нарушение обещаваща атака на Ахмат, но арбитърът го пожали.

Урал живна в края на полувремето и направи няколко много добри атаки.

При една от тях полякът Рафал Аугустиняк шутира силно и топката „облиза“ напречната греда. Секунди преди почивката домакините спечелиха корнер, а след неговото изпълнение Аугустиняк свали с глава към Илин, който отблизо опъна мрежата.
Урал нанесе решителен удар в 58-ата минута. Защитата на Ахмат се провали и остави Панюков да стреля необезпокояван. Евгений Городов успя да избие, но при добавката на Ел Кабир нямаше шанс. Малко по-късно гостите направиха още един фрапантен пропуск и сякаш загубиха вяра, че са способни на обрат. „Грешникът“ беше Аблайе Мбенг, който получи пас на празна врата от Одисе Роши, но прати топката в аут.

Всичко приключи в 78-ата минута с гола на резервата Юрий Бавин. Във втори пореден мач халфът на Урал се появява от пейката и успява да отбележи. Той се оказа напълно сам след дълъг диагонален пас на Михаил Меркулов и спокойно преодоля Городов за крайното 3:0.

При този резултат Парфьонов смени Ел Кабир с Димитров, който беше приветсван от феновете на „Екатеринбург Арена“. Възможно е българинът да е титуляр в следващия кръг срещу Динамо (Москва).

Всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.