УЕФА обмисля нов вариант за провеждане на Евро 2020 през месец декември

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

УЕФА обмисля нов вариант за провеждане на Евро 2020 през месец декември. Tака ще позволи на европейските първенства да наваксат с отложените мачове заради хаоса, предизвикан от пандемията с коронавируса. Това предложение ще бъде обсъдено във вторник. Тогава ще има виртуална среща на представители 55-те стани членки на УЕФА, бордовете на Европейската клубна асоциация и Европейските лиги, както и представител на FIFPro чрез видео конферентна връзка. Дискусиите ще обхванат всички вътрешни и европейски турнири, включително и Евро 2020.

След тоталната парализа на футбола в Европа,

на този етап изглежда почти невъзможно да се намери начин за провеждане на Евро 2020 по график . По принцип първенството бе насрочено между 12 юни и 12 юли.

Изглежда на предстоящата среща ще се избира между два варианта за провеждане на Европейското по футбол. Първият вариант е турнирът да бъде преместен чак за догодина, когато лятото е свободно и няма да има пречка за неговото провеждане. Вторият вариант е Евро 2020 все пак да остане през настоящата година, но чак през декември. Това обаче ще означава тотално пренареждане на футболния календар в големите първенства на континента.

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.