Уест Хям – Лестър събота 20 Април bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят Уест Хям – Лестър от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 20 април (събота) от 17:00 часа. Успешното представяне на „Олд Трафорд“ миналия уикенд в крайна сметка бе невъзнаградено за Уест Хям, когато загубиха с 2:1 от Манчестър Юнайтед, но имаше някои положителни поуки, които да се вземат от това представяне.

Коефициентът за победа на Уест Хям е 3.20. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Лестър е 2.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Уест Хям – Лестър: Статистика Н2Н

Робърт Снодграс има повече жълти картони (8) от всеки друг играч на Уест Хям. Ониние Ндиди е с 7 за Лестър.
Фелипе Андерсон е голмайстора на Уест Хям с 9 гола. Джейми Варди има 15 гола за Лестър.
Уест Хям са в серия от 3 поредни загуби.

Уест Хям – Лестър: Прогноза

Това, което можем да очакваме от тази игра е няколко цели, които да ни забавляват. Уест Хям е отбелязал най-малко три гола в седем от последните си 12 домакински мача и има резултат във всеки от тях, с изключение на три от тези мачове. Междувременно Лестър видя, че и двата отбора намират мрежата във всеки от последните си шест мача, като в пет от тях са отбелязани най-малко три гола. Това прави над 2.5 гола и двата отбора да отбележат атрактивна опция в събота, заедно с победа за лисиците.

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет–БГ.ком / Bet–BG.com