Уест Хам и Арсенал завършиха 0:0

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Уест Хам и Арсенал завършиха 0:0 в двубой от междинния 17-и кръг на Премиър лийг. „Артилеристите“ бяха по-активният отбор на терена, но така и не успяха да материализират превъзходството си, а в края можеха и да загубят, след като Чичарито прати топката в напречната греда.

Така “чуковете” записаха втори положителен резултат под ръководството на Дейвид Мойс, след като в предишния кръг спечелиха с 1:0 срещу Челси.

В същото време Арсенал не успя да се завърне на победни път, слез равенството със Саутхамптън.

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс заложи на същите стартови 11 от двубоя с Челси. Колегата му Венгер пък пусна като титуляри за първи път през сезона Джак Уилшър и Оливие Жиру.
Двубоят започна доста равностойно, като и двата тима играеха офанзивно. В 15-ата минута “чуковете” стигнаха до гол, след като Арнаутович засече в мрежата едно центриране в наказателното поле, но то беше отменено поради засада.

Постепенно Арсенал овладя инициативата и създаде няколко добри възможности, но на два пъти Жиру за малко не достигна до топката след центрирания в наказателното поле, а удар на Алекс Иуоби срещна гредата в 29-ата минута. “Чуковете” също не бездействаха, но така и не стигаха до чисти положения. В 36-ата минута домакините получиха възможност да изпълнят фаул пред наказателното поле, но вратарят Чех излезе и боксира.

В 39-ата минута реферът можеше да отсъди дузпа за Уест Хам, след като Джака избута Лансини в наказателното поле. В ответната атака пък Жиру едва не контузи Кресуел, след като уцели отблизо главата му с топката с акробатично изпълнение.

Втората част започна със страхотен пропуск за домакините, след като Арнаутович не успя добре да уцели топката отблизо и тя мина над вратата.

След тази първа възможност за Уест Хам, Арсенал натисна здраво съперника. В 56-ата минута и Арсенал стигна до добра възможност, но Йозил прати топката извън очертанията на вратата. Обръчът около вратата на “чуковете” продължи да се затяга, а домакините рядко минаваха центъра.

В 69-ата минута и Уилшър се отличи с пропуск пред вратата на Уест Хам, след като отблизо прати топката над вратата.

В 74-ата минута Уилшър беше фаулиран близо до наказателното поле, но стражът на “чуковете” Адриан отрази удара на Йозил. “Артилеристите” изпълниха ъглов удар, но и от него не последва нищо. В заключителните минути играта се пренесе почти изцяло пред вратата на Уест Хам.

С наближаването на края на мача и двата отбора активизираха своите действия в 90-ата влезлият като резерва Чичарито разтресе напречната греда зад Чех, но топката тупна пред голлинията. Арсенал отвърна с поредна акция, минала през Жиру, но не последва нищо опасно. Последната възможност за “артилеристите” беше пряк свободен удар от около 30 метра. Йозил изпрати топката в аут, а реферът свири край на срещата.

Арсенал има 30 точки и върви 7-и в класирането. Уест Хам спря пропадането си, но все още е предпоследен 19-и, но вече има 14 точки, с колкото и са и предшестващите го Уест Бромич и Кристъл Палас.

Уест Хам: Адриан, Сабалета, Рейд, Огбона, Кресуел, Масуаку, Обианг, Нобъл, Лансини, Арнаутович, Антонио.

Арсенал: Чех, Бейерин, Косиелни, Мейтланд-Найлс, Монреал, Уилшър, Джака, Санчес, Йозил, Иуоби, Жиру.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.