Тухел: Това бе само първото полувреме

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

ПСЖ взе солиден аванс след победата си с 2:0 срещу Ман Юнайтед на „Олд Трафорд“ в първия 1/8-финал в Шампионската лига. Наставникът на парижани Томас Тухел не скри задоволството си от резултата, но изтъкна, че момчетата му са само на половината път към следващия етап от надпреварата.

Залози за ПСЖ да спечели в редовното време и реванша на 6 март се приемат с коефициент 1.50. Вероятността Ман Юнайтед да ликува с 2:0 и да прати схватката в продължения е оценена на 34.00. Ставката за „червените дяволи“ първи да се разпишат е 3.00.

В миналите два сезона ПСЖ неизменно отпадаше в 1/8-финалите на Шампионската лига, но с резултата, който взе в Манчестър направи сериозна крачка към следващата фаза. „Принцовете“ попариха съперника в рамките на седем минути (между 63′ и 70′) след попадения на левия бек Преснел Кимпембе и нападателя Килиан Мбапе.

„Получи се добра смесица от бързина, агресия и спокойствие с топка в крака. През първата част губехме лесно топката, но през втората контролирахме мача. Най-важното е, че играхме като отбор – това бе ключът към успеха. Ще се насладим на победата, но още утре започваме подготовка за следващия мач. Постигнахме добър резултат, но не можем да се успокояваме, тъй като това бе само първото полувреме към 1/4-финалите. Знаем, че можем да спечелим, но знаем и, че Ман Юнайтед също е способен да победи в Париж“, коментира Тухел.

Победата бе изключително ценна за ПСЖ на фона това, че френският първенец бе без две от ключовите си остриета в лицето на Неймар и Единсон Кавани, които лекуват травми. „Принцовете“ нанесоха първо поражение на „червените дяволи“ под ръководството на Оле Гунар Солскяер. Преди двубоя Юнайтед имаше девет победи и едно реми с норвежеца начело си.

В ответната битка на 6 март Ман Юнайтед ще трябва да се справя без своя лидер в халфовата линия Пол Погба, който видя картона с червения цвят във вторник вечер.

Не забравяйте, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.