Третият бейзмен Пабло Сандовал се завръща в Сан Франциско Джайънтс

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Третият бейзмен Пабло Сандовал се завръща в Сан Франциско Джайънтс, с който стана три пъти шампион в МЛБ. 30-годишният венецуелец бе освободен от Бостън Ред Сокс вчера сутринта и само няколко часа по-късно сключи сделка за Майнър лийг с бившия си клуб, с който триумфира през 2010, 2012 и 2014 г. и бе избран за MVP в в Световните серии ’12.

Днес Кунг-фу Панда трябва да премине медицински изследвания и веднага може да започне да играе за подразделението Сакраменто Ривър Кетс в дивизия ААА. По правилата на лигата Сандовал ще може да подпише договор с „гигантите“ чак в края на седмицата, когато става свободен агент.
„Той направи много за нас и ние никога няма да забравим това – коментира мениджърът на Сан Франциско Брус Бочи. – Този ход определено има логика, особено като погледнем финансовата страна. Връщаме си играч от неговия калибър, без това да ни струва много. Знам, че той ще се потруди здраво, за да се докаже отново.“

Сандовал има действащ 5-годишен договор с Бостън на обща стойност $95 млн., валиден до края на сезон 2019. След като не намериха кандидат за трансфер и се принудиха да освободят латиноамериканеца от състава си, „червените чорапи“ са длъжни да изпълнят всички плащания към него по сключената през ноември 2014 г. сделка, а именно – годишни заплати от по $18 млн. през 2018-а и 2019-а.

Инфилдерът спокойно може да се определи като най-скъпото разочарование в историята на Ред Сокс. За два сезона и половина на ст. „Фенуей Парк“ Сандовал изигра общо 161 мача и батира средно .237 с едва 14 хоумръна. Непрекъснато преследван от контузии, причинени най-вече от наднормено тегло, някогашният страховит слъгър загуби напълно реномето си на един от най-продуктивните бейзболисти във Висшата лига.

„Обичах начина му на игра – допълни Бочи. – Той имаше толкова много ентусиазъм и с него заразяваше всички в дъгаута. А, разбира се, свърши и толкова много работа на игрището. Беше младо момче, което имаше нужда от помощ и всички допринесохме за неговото развитие като топиграч. Смятам, че е страхотно да го имаме отново в клуба.“

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бейзбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.