Тотнъм се класира на 1/4-финала в Шампионската лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм се класира на 1/4-финала в Шампионската лига. Английският тим спечели и реванша с Борусия (Дортмунд) с 1:0 и с общ резултат 4:0 . През първото полувреме героят за гостите бе вратарят Юго Лорис, който отказа играчите в жълто и черно с няколко блестящи спасявания. В началото на втората част в Хари Кейн довърши съперника, с точен изстрел в 49-ата минута .

Борусия заложи в този мач на Пако Алкасер в предни позиции, като той имаше подкрепата на Марко Ройс, Марио Гьотце и Джейдън Санчо.

За Тотнъм атаката водеше Хари Кейн, а Кристиан Ериксен, Хеунг Мин-Сон и Муса Сисоко действаха зад гърба му.

В първите десетина минута играта бе по-позиционна и без реални голови опасности пред двете врати. Домакините все пак действаха малко по-активно и топката по-често се задържаше в половината на Тотнъм.

В 15-ата минута Борусия имаше добра възможност. Алкасер изскочи зад защитата, пребори се с Давинсон Санчес и стреля, но над вратата. Оказа се, че испанецът е бил и в засада.

В 20-ата минута дойде и първата истинска опасност, създадена от германския тим .  Ройс получи на скорост на границата на пеналта и отправи силен удар, който рикошира в защитник и полетя към вратата, но Юго Лорис с хладнокръвна намеса спаси.

В 27-ата минута Мариус Волф напредна отдясно и опита нещо средно между удар и центриране по земя, но топката отново се озова в ръцете на Лорис.

В 30-ата минута и Тотнъм създаде първата си голова възможност. Гостите организираха светкавична контраатака, Сон изскочи сам срещу вратаря, но ударът му бе в аут.

В 33-ата минута Юлиан Вайгъл пропусна две страхотни възможности. Той първо стреля с глово отблизо и Лорис спаси. След това при опита за добавка защитник блокира удара му. При последвалия корнер Ройс получи на границата на пеналта и отправи изстрел от воле, който рикошира в бранител и мина опасно близо до вратата. След това и Марио Гьотце отправи прекрасен диагонален шут и отново Лорис се отличи с блестяща намеса.

В 37-ата минута и Джейдън Санчо се озова на стрелкова позиция, но пропусна страхотна възможност да отбележи отблизо.

След това Пако Алкасер получи възможност да стреля от границата на пеналта в 43-ата минута, но право в ръцете на Лорис.

В 49-ата минута Муса Сисоко по прекрасен пас изведе Хари Кейн зад защитата и нападателят с премерен удар прати топката във вратата за 0:1. След този гол Борусия вече се нуждаеше от 5 попадения, за да продължи напред.

Това попадение доста сериозно полвия на домакините, които изглежда се предадоха. Настроението в играта им буквално се изпари и в следващите петнайсетина минути на терена не се случи нищо запомнящо се.

В 75-ата минута Кристиан Пулишич отправи хубав изстрел с глава, но и той премина над вратата.

В 84-ата минута Якоб Бруун Ларсен опита далечен изстрел, който обаче по никакъв начин не затрудни Юго Лорис.

В 89-ата и Пако Алкасер за пореден път не успя да преодолее Лорис, след като се озова на чудесна позиция в наказателното поле, но ударът му отблизо бе спасен.

В крайна сметка Тотнъм си свърши професионално работата и не допусна изненада, като вече е на 1/4-финал

.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.