Тотнъм се класира на полуфинал в Шампионската лига

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм се класира по изключително драматичен начин на полуфинал в Шампионската лига, след като елиминира Манчестър Сити   . „Шпорите“ продължават напред след победа с 1:0 на „Уембли“ преди седмица и загуба с 3:4 в спиращ дъха трилър на „Етихад“ . Съперник на лондончани ще бъде холандският Аякс, отстранил Ювентус.

Реваншът между Манчестър Сити и Тотнъм предложи зрелище от най-висока класа от първата до последната минута. В първите 11 минути се случи нещо невиждано и немислимо за мач от такова ниво, когато бяха отбелязани четири гола.

Резултатът откри Рахийм Стърлинг в 4-ата минута.

Хеунг-Мин Сон върна равенството само три минути по-късно, а в десетата изведе „шпорите“ напред . Бернардо Силва обаче изравни само 60 секунди по-късно. Рахийм Стърлинг отново изведе „гражданите“ напред в 21-ата минута. В 59-ата минута Серхио Агуеро направи резултата 4:2, което класираше Сити напред. В 73-ата обаче Фернандо Йоренте вкара за 4:3, като голът беше зачетен едва след намесата на ВАР . В добавеното време гол на Стърлинг хвърли феновете на Сити и мениджъра Джосеп Гуарсиола в делириум . Попадението беше отменено заради засада отново след намесата на ВАР.

Джосеп Гуардиола извърши само една смяна в стартовия състав спрямо последния мач на „гражданите“.  На мястото на Лерой Сане пусна Бернардо Силва .  Спрямо първия мач с Тотнъм преди седмица промените са три, като извън състава останаха Николас Отаменди, Фабиан Делф и Рияд Марез.

Колегата му Маурисио Почетино извърши две промени, като едната бе принудителна заради травмата на Хари Кейн, който бе заменен от Лукас Моура.

Рахийм Стърлинг откри за Манчестър Сити в четвъртата минута, след като беше намерен отдясно на наказателното поле от Кевин де Бройне и заличи аванса на „шпорите“ от първия мач. Радостта обаче беше кратка. Явно успокоена от ранния гол, защитата на „гражданите“ подцени подаване към Сон в 7-ата минута. Кореецът се озова на метър от границата на наказателното поле и шутира. Едерсон успя да стигне топката, но не и да я спре да влезе във вратата.
Само три минути по-късно Сон нанесе своя втори удар. Звездата на „шпорите“ получи подаване на ръба на наказателното поле, дошло от Кристиан Ериксен.

Кореецът нанесе техничен удар и прати топката в горния десен ъгъл.

Само 60 секунди след това Серхио Агуеро отигра към Бернардо Силва. Той шутира от близка дистанция, топката рикошира в краката на Дани Роуз и мина покрай безпомощния Юго Лорис за 2:2.

В 21-ата минута Рахийм Стърлинг отново записа името си сред голмайсторите, след като бе изведен очи в очи срещу Лорис и хладнокръвно прати топката във вратата. След този гол играта се поуспокои, а мениджъръг на Тотнъм Маурисио Почетино прибегна до първата си смяна, като пусна в игра Фернандо Йоренте на мястото на Муса Сисоко, който получи травма. В 41-ата минута „гражданите“ организираха поредната си силна атака, но Давид Силва беше спрян от защитата. В ответната атака Сон стреля опасно с левия крак, но топката мина край гредата. Това беше и всичко за първото полувреме, което надмина очакванията.

Второто полувреме не разочарова, като още от началото му „гражданите“ се хвърлиха в яростни атаки.

Първата възможност дойде пред Де Бройне, който стреля опасно от пряк свободен удар, но топката мина над вратата. В 51-ата минута Роуз успя да спаси вратата на Тотнъм от гол след едно разбъркване, завършило с добавка на Бернардо Силва, след като преди това Лори беше изчистил удар на Стърлинг.

Четири минути по-късно мощен удар на Де Бройне беше спасен от Лорис. Гостите реагираха, като създадоха на свой ред две опасности пред Едерсон. Кристиан Ериксен центрира в наказателното поле, където Йоренте спечели въздушния дбуой и насочи топката с глава, но Едерсон спаси.

Така се стигна до 59-ата минута, когато Серхио Агуеро се реваншира за пропуска си от дузпа в първия мач, след като се разписа от малък ъгъл за 4:2.

Това означаваше, че Сити продължава напред. „Шпорите“ тръгнаха в атака. Така се стигна до 72-ата минута, когато след удар на Сон Едерсон изчисти в ъглов удар. При изпълнението му топката се удари в рамото на Йоренте и влезе във вратата. Попадението беше признато едва след намесата на ВАР, тъй като имаше съмнение за игра с ръка, но докосването се оказа неволно.

В 85-ата минута Сити беше близо до нов гол. Резервата Сане свали една центрирана топка към Гюндоган пред вратата, но ударът му мина над вратата, което се оказа пропускът на вечерта.

Драмата в този мач достигна кулминацията си в добавеното време, когато беше отменен гол на Рахийм Стърлинг след намесата на ВАР заради засада на Агуеро. Само в рамките на секунди футболистите и феновете и на двата отбора трябваше да преживеят коренно противоположни емоции, но крайна сметка крайният победител е Тотнъм, а Сити отпадна отново на 1/4-финал и ще се задоволи с домашната сцена.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.