Тотнъм постигна ценна победа с 1:0 над Манчестър Сити

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм постигна ценна победа с 1:0 над Манчестър Сити в първия 1/4-финал от Шампионската лига в Лондон .

В герой за домакините се превърна Хеунг-Мин Сон, който вкара единственото попадение в мача в 78-ата минута. „Гражданите“ пък пропуснаха дузпа след четвърт час игра, след като Юго Лорис отрази удара на Серхио Агуеро.
Лошата новина за домакините е контузията на Хари Кейн, който напусна игра и е под въпрос за реванша след седмица.

Двубоят се изигра при отлична атмосфера на новия стадион на Тотнъм, а първата атака беше за състава на гостите, но ударът на Давид Силва мина встрани, а преди това

беше отсъдена и засада. В началните минути Манчестър Сити беше отборът, който владееше повече нициативата. В 10-ата минута Рахийм Стърлинг осъществи пробив и стреля. Оказа се, че Дани Роуз е играл с ръка, което се установи след намесата на ВАР. Стражът на домакините Уго Лорис обаче отрази удара на Серхио Агуеро и резултатът се запази. Така френският страж запази 100-процентовата си успеваемост при наказателните удари в календарната година, като това беше третата му отразена дузпа през 2019-а.

Отговорът на Тотнъм не закъсня и в следващата атака се стигна до опасност пред вратата на гостите, но отбраната се справи с Хари Кейн и Деле Али. „Шпорите“ получиха импулс в играта и стигнаха до добро положение, завършило с удар на Хари Кейн, но Едерсон спаси. В ответната атака и „гражданите“ затрудниха отбраната на Тотнъм. В 37-ата минута се стигна до разбъркване пред вратата на Манчестър Сити след центриране на Сон отляво, завършило с удар на Алдервейрелд. В 39-ата минута Агуеро се пребори за топката и опита късмета си с удар от далечно разстояние. Изстрелът обаче не затрудни Лорис, след като кълбото мина покрай лявата греда.

В 42-ата минута Дани Роуз получи добра възможност да открие резулата от пряк свободен удар леко вдясно от вратата.

Ударът му намери рамките на вратата, но топката попадна директно в ръцете на Едерсон. В добавеното време Агуеро стреля към вратата, но топката мина встрани. Това беше и последната възможност през първите 45 минути и почивката дойде при 0:0.

Втората част започна без промени и в двата състава. Първото положение беше отново пред вратата на Лорис. Френският страж отрази удара на Стърлинг, но нямаше футболист на Сити, който да стигне до отскочилата топка. В ответната атака удар на Сон мина встрани. Две минути по-късно кореецът отново пропусна. В 53-ата минута вратарят на Сити Едерсон пострада след сблъсък във въздуха, но продължи игра.

Звездата на домакините Хари Кейн обаче напусна играта, след като получи травма.

Нападателят на Тотнъм беше настъпен от Фабиан Делф и излезе, накуцвайки, а на мястото му се появи Лукас Моура.

Още с появата си на терена той принуди Марез да го фаулира и да получи жълт картон. „Гражданите“ стигнаха до добра ситуация след слалом на Стърлинг пред наказателното поле, завършило с удар. Постепенно темпото спадна, а в 70-ата минута Гуардиола извърши и първата си смяна, като пусна в игра Жезус на мястото на Агуеро.

В 78-ата минута все пак Тотнъм стигна до гол чрез корейската си звезда Хеунг-Мин Сон, който изскочи отляво, достигна топката на аутлинията, върна се назад и след завъртане успя да преодолее Едерсон, като топката мина под плонжа му. Наложи се намесата на ВАР преди голът да бъде признат, тъй като имаше съмнения за засада на корееца, но в крайна сметка попадението беше признато.

Домакините успяха да удържат аванса си, макар в края играта на Сити да се оживи след късните смени на Джосеп Гуардиола, който пусна в игра Кевин де Бройне и Лерой Сане. Така „шпорите“ спечелиха първата битка със Сити, но изходът на войната ще стане ясен след реванша на „Етихад“.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.