Тотнъм победи с 2:0 Нюпорт Каунти

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Преди две седмици Тотнъм едва се спаси от срамно отпадане от четвъртодивизионния Нюпорт Каунти още в 3-ия кръг на ФА Къп. Тогава късен гол на Хари Кейн осигури на „шпорите“ преиграване на „Уембли“, в което разликата в класите си пролича много бързо.

Пред около 40 000 по трибуните, една пета от които фенове на гостите, отборът на Маурисио Почетино се наложи с 2:0 и в следващата фаза на състезанието ще срещне Рочдейл.

Автогол на Дан Бътлър в 26-ата минута улесни задачата на Тотнъм, а малко по-късно се разписа и Ерик Ламела. След почивката домакините направиха половин дузна пропуски от чисти позиции, а дълбоко в добавеното време вратарят на Тотнъм Мишел Ворм попречи на Нюпорт да стигне до почетно попадение.
За Почетино това бе мач №200 начело на „шпорите“ и той заложи на достатъчно силен състав, но все пак остави на пейката звездите Хари Кейн, Кристиан Ериксен и Дел Али. Последните двама обаче се появиха в игра през второто полувреме.

Сон Хюн-Мин пропиля първата голова възможност, стреляйки над вратата. До средата на първата част гостите се отбраняваха сравнително успешно, но след това Тотнъм трайно се наставни в противниковата половина и започна с лекота да създава положения.

В 26-ата минута Серж Орие центрира, топката рикошира в Бътлър и излъга стража на гостите Джо Дей, който само проследи пътя й към вратата. Веднага след гола Дей спаси опасни удари на Ламела и Сон Хюн-Мин, но в 34-ата минута комбинация между двамата доведе до ново попадение за домакините. Кореецът подаде на аржентинското крило и той технично стреля по диагонала, разписвайки се за пръв път от началото на сезона.

През второто полувреме темпото на игра спадна, но Тотнъм отново създаде доста опасни атаки. С пропуски се отличиха Фернандо Йоренте и Ламела, а влезлият като резерва Ериксен стреля покрай гредата от удобна позиция. Деле Али също се появи на терена и скоро след това бе изведен очи в очи с вратаря от Ериксен, но уцели напречната греда.
В самия край на срещата Педрейг Амънд можеше да зарадва привържениците на Нюпорт Каунти, но бе спрян от Ворм.

Следващият мач на „шпорите“ е дербито на Северен Лондон срещу Арсенал на 10 февруари.

Англия, ФА Къп – трети кръг (преиграване):

ТОТНЪМ – НЮПОРТ КАУНТИ 2:0 (2:0)
1:0 Д. Бътлър (26) авт.
2:0 Е. Ламела (34)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.