Тотнъм победи Аякс с 3:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм победи Аякс с 3:2 на “Йохан Кройф Арена” в среща реванш от полуфиналите на Шампионската лига. Амстердамци поведоха с попадения на Матийс Де Лихт и Хаким Зиех през първата част . През втората Лукас Моура отбеляза хеттрик за гостите. Първият двубой преди седмица завърши 1:0 за холандския гранд, като с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен „шпорите“ ще срещнат Ливърпул на 1-ви юни в директен спор за трофея в турнира.

Ерик Тен Хаг направи две промени в стартовия си състав в сравнение с победата с 4:0 над Вилем II във финала за Купата на Холандия. Каспер Долберг и Ласе Шьоне

започнаха от първата минута за сметка на Клаас-Ян Хунтелаар и Расмус Кристенсен. Първоначално Давид Нерес беше в обявения списък, но в последния момент Долберг го замести.

Маурисио Почетино заложи на почти същите 11 като при загубата с 0:1 от Борнемут във Висшата лига. Единствено Виктор Уаняма и възстановилият се от мозъчно сътресение от първата среща Ян Вертонген замениха сътоветно Ерик Дайър и контузения Давинсон Санчес.

В 4-ата минута Юго Лорис изби в корнер рикоширал удар на Душан Тадич. При последвалото му изпълнение капитанът Де Лихт се извиси над Деле Али и прати топката в мрежата за 1:0. Още в първата атака след това Хюн-Мин Сон нацели гредата след изстрел от много малък ъгъл. В последвалите минути играта се успокои.

В 23-ата отново южнокореецът пробва шут по земя, който обаче беше спасен от Андре Онана, а секунди след това и Моура не успя да се разпише.

В 31-ата минута удар на Тадич мина встрани от вратата. Четири по-късно именно той намери Зиех в наказателното поле на гостите и мароканецът с мощен шут удвои аванса на своя тим. Въпреки пасива от три гола в общия резултат, до почивката „шпорите“ не показаха, че имат желание да се борят докрай.

С началото на втората част лондончани се събудиха и натиснаха противника си. В 54-ата минута Онана спаси изстрел от воле от въздуха на Али . Секунди по-късно английският национал елиминира противников играч .Подаде на Моура, който намали изоставането на Тотнъм. Едва четири минути по-късно резултатът беше изравнен. Онана изби удар на резервата Фернандо Йоренте, но след груба грешка на застаналия пред съотборника си Шьоне топката се озова в Моура, който без проблеми вкара втория си гол в мача.

В 63-ата минута опасен удар на Зиех премина на сантиметри от съперниковата врата .

Oтговорът на „шпорите“ дойде чрез шут на Йоренте, блокиран от Де Лихт. В следващите минути опасните атаки зачестиха и преминаваха от врата на врата. В 79-ата гредата помогна на Тотнъм след поредния шут на Зиех. След това обаче лондончани натикаха домакините в тяхната половина и в 87-ата минута бившият играч на холандците Вертонген нацели напречната греда, а добавката му беше блокирана от противников футболист. В началото на добавеното време Лорис път изби удар на Зиех, а добавката на Тадич прелетя покрай вратата.

Моура довърши започнатото в последните секунди на добавеното време, когато получи топката на границата на наказателното поле и с изключително прецизен удар оформи своя хеттрик, записвайки името си в историята на клуба. За първи път от 1999 г. насам отбор на полуфиналната фаза в ШЛ печели мач, след като губи с 0:2. Тогава това прави Манчестър Юнайтед срещу Ювентус. Така Ливърпул и Тотнъм ще се изправят в едва втория изцяло английски финал в историята на турнира след този между Челси и „червените дяволи“ през 2008 г.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.