Тотнъм и Олимпиакос завършиха при резултат 2:2

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм започна новата кампания в надпреварата с равенство 2:2 като гост на Олимпиакос. Лондончани имаха аванс от два гола след попадения на Хари Кейн, , който бе точен от дузпа, и Лукас Моура . Даниел Поденсе обаче намали преди почивката, а Матийо Валбуена изравни от нов 11-метров наказателен удар

Олимпиакос не можеше да разчита на своя капитан Консантинос Фортунис. Рубен Семедо обаче бе възстановен и стартира. Матийо Валбуена действаше зад Гереро, който бе на върха на атаката. Педро Мартинш заложи на стартовия състав, който започна в четири от шестте мача на Олимпиакос

от квалификациите на Шампионската лига.

Маурисио Почетино, за когото това бе мач №50 с Тотнъм в Европа, направи цели пет промени в своя състав в сравнение с последния шампионатен мач на „шпорите“. Давинсон Санчес, Бен Дейвис, Танги Ндомбеле, Деле Али и Лукас Моура започнаха. За Али това бе първи мач като титуляр от началото на сезона.

Домакините стартираха доста по-динамично. В осмата минута Ндомбеле загуби топката, което даде шанс на Поденсе да направи пробив. В решаващия момент обаче той се забави с удара, който рикошира в Алдервейрелд и попадна право в ръцете на Лорис. Десет минути след това отново Поденсе стреля от въздуха, но топката срещна далечната греда.

Гилереме опита добавка, но ударът му мина над вратата.

В 25-ата минута, при първото влизане на Кейн в наказателното поле, нападателят бе препънат от Мериа, който ненужно протегна крак.

Самият Кейн изпълни по безапелационен начин, стреляйки високо в средата на вратата.

Четири минути след това Тотнъм удвои аванса си. Дейвис се пребори за топката, след което продължи към Моура, който със страхотен удар от границата на наказателното поле не остави шанс на Са.

В 34-тата минута домакините пропуснаха нова чудесна възможност. Цимикис центрира много добре отляво към Мериа. Той стреля от въздуха от седем-осем метра, но не успя да намери добре топката . Тя тупна в земята, след което прехвърли вратата.

Олимпиакос върна един гол точно преди почивката. Валбуена и Поденсе комбинираха, португалецът бе изведен отдясно, след което нанесе прецизен удар в далечния ъгъл.

В 50-ата минута гол на Деле Али бе правилно отменен заради засада. Две минути след това Вертонген фаулира Влабуена в наказателното поле. Решението бе просто – дузпа, която французинът реализира хладнокръвно, изравнявайки резултата.

В 65-ата минута Деле Али се озова на чиста позиция и стреля от малък ъгъл, но Са изби. Стражът на домакините отрази и изстрел на Ламела в 87-ата минута.

Олимпиакос опита натиск в петте минути добавено време, но той така и не даде резултат. В 94-тата минута Лорис увисна при едно центриране, но Дейвис изчисти с глава пред голлинията.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.