Тотнъм е отправил запитване за Матиас Гинтер

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тотнъм е отправил запитване за защитника на Борусия (Дортмунд) Матиас Гинтер. 23-годишният бранител може да напусне това лято, но германският клуб иска около 18 милиона паунда за него. Интерес към Гинтер има и от Хофенхайм.

„Шпорите“ се интересуваха и от Майкъл Кийн от Бърнли, но той иска да играе редовно и се очаква да премине в Евертън за 25 милиона.

Лондончани мислят и за варианти за десен бек, ако се разделят с Кайл Уокър, който може да бъде привлечен от Манчестър Сити. Двата клуба още не могат да се разберат за трансферната сума. „Гражданите“ предлагат 40 милиона, а от Тотнъм искат 50. Бранителят на Порто Рикардо Перейра е готвен за негов заместник. Почетино иска да разполага с по двама на всеки пост, като за десен краен защитник разполага с Кийрън Трипиер.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.