Торонто – Ню Ингланд Революшън 18 Март bet-bg.com

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Торонто – Ню Ингланд Революшън ще се проведе на 18 март (понеделник) в 01:30 часа след полунощ в мач от Висшата лига на САЩ. ФК Торонто издържа сериозен сезон миналата година, тъй като не успяха дори да достигнат плейофите в Източната конференция на MLS.

Коефициентът за победа нa Торонто е 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Коефициентът за победа на Ню Ингланд Революшън е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Торонто – Ню Ингланд Революшън: Двубой статистика

Като домакин, Торонто не е губил от Ню Ингланд в последните 3 срещи помежду им.
Ню Ингланд нямат победа в последните си 6 мача като гост.
По време на последните 13 срещи с Торонто като домакин, Торонто спечели 5 пъти, при 5 равенства и 3 победи за Ню Ингланд. Головата разлика е 24-19 в полза на Торонто.

Торонто – Ню Ингланд Революшън: Прогноза

Посетителите спечелиха само едно от последните си 16 гостувания на МЛС, а последните им 11 са довели до седем загуби. ФК Торонто, въпреки всичките си недостатъци през миналия сезон са взели три точки в четири от последните си шест MLS игри в BMO Field. Поради тази причина, подкрепата на Торонто FC изглежда чудесна опция този уикенд заедно с 3-1 правилен резултат за прогнозиране.

Официални спонсори на събитието са: Etihad, XBox, Herbalife, Barbasol. bet-bg com

365prognozi.com е сайт за спортни новини и прогнози, в който можете да намерите актуална информация за bet365 оферти, бонуси и коефициенти за предстоящи спортни събития, както и Футболна програма за днес. Покрива основните футболни първенства в Европа, както и някои по-екзотични и рядко срещани лиги.

Стремим се винаги да публикуваме най- интересните срещи за деня, като подкрепяме нашите анализи и прогнози с обоснована информация за отборите, най-новата статистика и ги съчетаваме с мнението на опитни специалисти в бранша. Лидерът сред онлайн букмейкърите бет365 в повечето случаи предлага най-високите коефициентите за залози при почти всики видове спорт.

Достъпът до сайта на bet365 е изключително лесен и бърз.

ВХОД КЪМ bet365

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. Информацията, предоставена в нашето ревю, се основава на личен опит и лично мнение за продуктите и услугите на bet365.

18+ | Залагай Отговорно | * Условия и Правила | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com