Том Форд – Джордан Браун bet365

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Двубоят между Том Форд – Джордан Браун ще се проведе на 15 Август (сряда) от 21:00 часа в среща от квалификациите за Индия Оупън 2018. Можете да гледате Том Форд срещу Джордан Браун. Прегледайте нашите безплатни спортни прогнози и най-добри коефициенти от водещата компания за залагания BET365.

Шансовете Том Форд да спечели предстоящата среща са 1.22, а коефициентите за Джордан Браун са 4.00.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ако този мач е покрит от live streaming на bet365, можете да гледате снукър мач на Том Форд – Джордан Браун. На вашия iPhone, iPad, Android или Windows Phone. Също така е лесно да намерите видеоклипове и новини от най-популярните спортни лиги в света. Коефициентите на живо на bet365 могат да се видят в секцията за снукър за livescore на SofaScore.

BET365 ОФЕРТА НОВА СМЕТКА – РЕГИСТРАЦИЯ

Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Депозит. Важат Условия и Правила. Регистрация

Тези Условия и Правила на Оферта Нова Сметка важат за клиенти, които си открият сметка след 12:00 англ. вр. на 9 Март, 2017. Ако сте открили сметката си преди тази дата и се нуждаете от копие на важащите за Вас Условия и Правила, моля, свържете се с нас.
За да имате право на бонус, моля, следвайте инструкциите:
Открийте си сметка, депозирайте 10 лв* или повече, и ще имате право на 100% бонус за Вашия квалифициращ депозит, до максимум 100 лв*.
За да изискате бонуса, направете квалифициращ депозит, изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти, след това Налични Оферти и изберете Изискай.

За да заложите с Вашия бонус, просто превъртете веднъж сумата на Вашия депозит на спортове и пазари по Ваш избор. Трябва да имате уредени залози на стойност три пъти Вашия квалифициращ депозит и бонус, преди да извършите теглене. Депозити, направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap, няма да се считат за квалифициращи депозити. *или еквивалент в друга валута.

18+ | Залагай Отговорно | * BET365 | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]