Тервел Пулев записа пета поредна победа на професионалния ринг

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тервел Пулев записа пета поредна победа на професионалния ринг, след като повали украинеца Артьом Редко в централния двубой на галавечер в Берлин. Очаква се до края на годината Тервел да изиграе още един мач, като той може да бъде в Чикаго и да изиграе ролята на подгряващ за двубоя на Кубрат в началото на 2018 година.

Първият рунд премина в опознаване, но през втория Тервел определено наложи своето надмощие, като в края нанесе няколко добри попадения в украинеца.
В началото на третия рунд Пулев започна много активно, като демонстрира желание да приключи бързо мача, и притисна в ъгъла Редко. Наложи се реферът да раздели двамата боксьори. При подновяването на играта последва истинска канонада от удари, които пратиха Редко в нокдаун и последва прекратяване на мача преди края на рунда.
Така българинът постигна убедителен успех при поредното си качване на професионалния ринг. След мача на ринга се качи и Кубрат Пулев, който позира за радост на фотографите и многобройната българска агитка в залата.
След мача самият Тервел дълго позира с феновете и не отказа снимка с никого.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.