Тарасенко вкара два гола и се сби при победа на Сейнт Луис

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Владимир Тарасенко вкара два гола, подаде за още два и се включи в нетипична за него ръкопашна схватка при успеха на Сейнт Луис с 8:3 срещу Едмънтън в мач от Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ). Третата поредна победа увеличи аванса на Блус на върха в Западната конференция на шест точки пред Уинипег.

Брейдън Шен също завърши мача с два гола и две асистенции, а Джейк Алън спря 26 удара на вратата на Сейнт Луис.

Сбиването на Тарасенко, което е едва трето за него в 6-годишната му кариера в НХЛ, се случи във втората третина. Той се сдърпа с Мат Бенинг и го повали на леда с тежък удар с дясната ръка, което предизвика бурни аплодисменти и радостни подвиквания от трибуните. Причина за схватката пък беше несполучлив опит за удар на Бенинг в коляното на Шен по време на игра.

Тарасенко записа за втори път през кариерата си т.нар. „хеттрик на Горди Хауи“ – гол, асистенция и сбиване в един мач. Другият беше преди три години срещу отбора на Нешвил.

Дмитрий Яскин, Скоти Ъпшал и Пол Щастни също вкараха по един гол за Сейнт Луис, а Джейдън Шуорц завърши мача с три точки, включително и шайба номер 100 в кариерата му в НХЛ. За Едмънтън пък точни бяха Милан Лучич, Леон Драйзател и Дарнел Нърс, а Кам Талбът беше изваден от игра и заменен от Лоран Бросоа след едва три отразени удара. Резервата пусна шест шайби зад себе си при 37 изстрела към вратата на Едмънтън, който е с цели 17 точки зад Сейнт Луис в Западната конференция.

Ванквуър се изравни по точки с третия в Тихоокеанската дивизия Анахайм, след като победи с 5:2 Филаделфия. Брок Бьозер вкара два гола във вратата на Летящите, а Даниел Седин записа гол и асистенция, с което се доближи на четири точки от границата от 1000 през дългата си кариера.

Ванкувър е с 23 точки, колкото има и Далас, но в Централната дивизия. Звездите победиха с 3:1 Монреал, след като Девин Шор и Джейсън Спеца вкараха голове през 59 секунди в края на втората третина. Тайлър Сегин пък сложи край на меча с шайба на празна мрежа.

Оферта bet365 информира, че може да спечелите още 50% за множествен залог преди мач за срещи от НХЛ с офертата на bet365 Парлей Бонус. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Хокей на лед само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.