Тази вечер предстои да се изиграе третият кръг от груповата фаза в Лига Еворпа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тази вечер предстои да се изиграе третият кръг от груповата фаза в Лига Еворпа. Предстоящите двубои ще дадат все по-голяма яснота относно това кои отбори ще продължат напред в турнира и кои са на път да се простят с надпреварата.

Затова всяка спечелена точка днес ще е от ключово значение и сблъсъците ще бъдат със сериозен заряд.

У нас най-голямо внимание ще обърнем на шампиона Лудогорец, който гостува на Брага в среща от група “С”. Освен това обаче има и други доста интересни срещи.

Астана на Мъри Стоилов посреща Макаби (Тел Авив). Двата тима са без победа до момента с по 1 точка в актива си и вече нямат място за отстъпление.

Доста любопитен изглежда и двубоят между Цървен звезда и Арсенал в група “Н”. Тези два отбора заемат първите две позиции в класирането в групата и към момента са фаворити за продължаване напред. Със сигурност на “Мала Маракана” ще ври и кипи и на “артилеристите” няма да им е никак лесно да си тръгнат с трите точки.

Интересен мач се очертава и в група “К”, където Ница посреща Лацио. Двата тима са с по 6 спечелени точки и изглежда ще определят победителя в групата в двата мача помежду си. Първият е тази вечер.

Внимание привлича и срещата между Евертън и Лион. И двата отбора бяха определяни като фаворити в турнира, но до момента разочароват. “Карамелите” са спечелили само 1 точка, а французите са с 2. Отборът, който загуби тази вечер ще бъде поставен до стената в битката за продължаване напред, така че очакваме горещ сблъсък на “Гудисън Парк”.

Лига Европа, групова фаза, 3 кръг:

От 18:00 часа:

Астана – Макаби (Тел Авив)

От 20:00 часа:

Лугано – Виктория (Пилзен)

Апоел (Беер Шева) – ФКСБ

БАТЕ (Борисов) – Кьолн

Цървена звезда – Арсенал

Коняспор – РБ Залцбург

Олимпик (Марсилия) – Витория (Гимараеш)

Йостерсунд – Атлетик Билбао

Заря (Луганск) – Херта (Берлин)

Ница – Лацио

Зюлте-Варегем – Витес

Зенит – Розенборг

Вардар (Скопие) – Реал Сосиедад

От 22:05 часа

Виляреал – Славия (Парга)

Скендербеу – Партизан

Динамо (Киев) – Йънг Бойс

Брага – Лудогорец

Хофенхайм – Истанбул ББ

Милан – АЕК (Атина)

Аустиря (Виена) – Риека

Евертън – Лион

Аталанта – Аполон (Лимасол)

Шериф – Локомотив (Москва)

Злин – Копенхаген

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.