Тази вечер е 4 кръг в груповата фаза на Лига Европа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Тази вечер е 4 кръг в груповата фаза на Лига Европа. Предстоят поредните вълнуващи битки по терените на Стария континент. Мачовете ще бъдат изпълнени с огромен заряд, защото 12 отбора могат още днес да си осигурят участие в следващата фаза на турнира.

Сред тях е и българският шампион Лудогорец. Ако “Орлите” победят Брага довечера, те със сигурност продължават напред.

В група “В” Динамо (Киев) се нуждае от успех като гост на Йънг Бойс и също ще е сигурен участник в следващата фаза. Същото важи и за Милан срещу АЕК (Атина) в група “D”.

Аталанта се нуждае от победа над Аполон (Лимасол) и загуба на Евертън срещу Лион, за да продължи напред в група “Е”. ФКСБ пък може да се класира с победа или равен, но вторият вариант е възможен само, ако и другият мач в група “G” завърши реми.

Арсенал също е близо до класиране на 1/16-финал. Победа над Цървена звезда гарантира сигурно продължаване, а равенство също може да е достатъчно на “Артилеристите”, ако БАТЕ не победив другия мач в група “Н”.

В група “I” Залцбург ще се класира при победа, ако в същото време Витория не спечели своя мач с Олимпик (Марсилия).

В група “J” цели два отбора са с шансове за продължаване напред. Йостерсунд и Заря могат едновременно да продължат напред, ако запишат победи в своите мачове с Атлетик Билбао и Херта (Берлин).

Лацио е много близо до 1/16-финала, тъй като победа или равенство в мача с Ница ще е напълно достатъчно за “Орлите”. Французите обаче няма да се дадат лесно, тъй като евентуална победа на “Олимпико” пък ще бъде гаранция, че те ще продължат със сигурност в следващата фаза.

В последната група “L” Зенит е отборът с реални шансове още днес да си гарантира класиране напред в турнира. Това ще стане, ако руснаците спечелят мача си с Розенборг. Равенството също може да им стигне, но тогава другата среща не трябва да завършва наравно.

Лига Европа, групова фаза, 4 кръг:

От 20:00 часа:

Група “А”

Славия (Прага) – Виляреал

Макаби (Тел Авив) – Астана

Група “В”

Йънг Бойс – Динамо (Киев)

Партизан – Скендербеу

Група “С”

Истанубл ББ – Хофенхайм

Лудогорец – Брага

Гурпа “D”

Риека – Аустрия (Виена)

АЕК (Атина) – Милан

Група “E”

Аполон (Лимасол) – Аталанта

Лион – Евертън

Група “F”

Копенаген – Злин

Локомотив (Москва) – Шериф

От 22:05 часа

Група “G”

ФКСБ – Апоел (Беер Шева)

Виктория (Пилзен) – Лугано

Група “Н”

Арсенал – Цървена звезда

Кьолн – БАТЕ (Борисов)

Група “I”

Витория (Гимараеш) – Олимпик Марсилия

РБ Залцрубг – Коняспор

Група “J”

Херта – Заря

Атлетик Билбао – Йостерсунд

Група “K”

Витес – Зюлте-Варгем

Лацио – Ница

Група “L”

Реал Сосиедад – Вардар (Скопие)

Розенборг – Зенит

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.