Сърбия стана втория финалист на Европейското първенство по волейбол

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Сърбия стана втория финалист на Европейското първенство по волейбол за мъже. Играчите на Слободан Ковач буквално разплакаха домакините от Франция, след като надделяха изключително трудно и драматично с 3:2 във втория полуфинал на Евроволей 2019.

Така „плавите“ разбиха надеждите на Франция за домакински финал и евентуално спечелване на европейската титла пред родна публика. Сърбия се класира за финал на европейско първенство за първи път от 2011 година.

На големия финал Сърбия ще играе срещу Словения,

който вчера се наложи над световния шампион Полша с 3:1 в първата полуфинална среща. За словенците това ще бъде втори финал на континенталния форум след 2015-а, когато загубиха от Франция . Словения пък може да стане европейски шампион за първи път. Интересно е да се отбележи, че до преди няколко месеца селекционер на Словения беше именно Слободан Ковач, който сега води сърбите. Битката за титлата между Сърбия и Словения е в неделя (29 септември).

От друга страна Франция ще трябва да излезе още тази вечер (28 септември) срещу световните шампиони от „Дружина полска“ в спора за бронзовите медали.

Над всички за сръбския тим бе Александър Атанасийевич със страхотните 27 точки за победата. Урош Ковачевич добави още 18 точки за успеха.

За „петлите“ Ървин Нгапет заби 29 точки . Стефан Бойер реализира още 19 точки, но и това не бе достатъчно за победа.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.