[:bg]Сърбия започна с победа участието си на Мондиал 2018[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Сърбия започна с победа участието си на Мондиал 2018. Западните ни съседи надиграха с 1:0 четвъртфиналиста от предното Световно първенство – Коста Рика. Единственото попадение в мача от Група „Е“ падна в началото на втората част и бе дело на Александър Коларов

от пряк-свободен удар. “Орлите” можеха да се поздравят и с още по-изразителна победа, но Александър Митрович и резервата Филип Костич направиха няколко много сериозни пропуски.
Атаката на тикосите е водена от Марко Уреня, който ще бъде подпомаган от Брайън Руис и Йохан Венегас по двете крила. Изненадващо основният нападател на тима Джоел Кембъл е оставен резерва.
Сърбите пък ще разчитат на Александър Митрович в нападение. Зад него ще е голямата звезда на тима Сергей Милинкович-Савич. По двете крила пък ще е са Адем Ляич и Душан Тадич.
Срещата започна двуостро и в първите минути двата тима си размениха по няколко опасни атаки. Най-чистото положение бе за костариканците, когато Джанкарло Гонсалес стреля с глава, но Владимир Стойкович спаси. В 12-ата минута отново той бе много близо до гола, след като бе оставен непокрит в малкото наказателно поле, но не успя да насочи топката с глава в рамките на вратата.
В 27-ата минута далечен пас хвана отбраната на Коста Рика неподготвена и Сергей Милинкович-Савич се оказа сам срещу Кейлор Навас, но ударът му не бе достатъчно добър, за да преодолее стража.
Mалко преди почивката Милинкович-Савич отправи много красив удар със задна ножица, който бе спасен от Навас. Страничният съдия маркира засада, но повторенията показаха, че ситуацията е чиста и ако топката бе влязла в мрежата, това щеше да е гол за Сърбия.
В началото на втората част Митрович се оказа сам срещу Навас, но и той не съумя да прати топката във вратата и старжът спаси. Скоро обаче все пак сърбите откриха резултата. Един пробив на Митрович приключи с фал пред наказателното поле, който Коларов превърне в гол с неспасяем удар в горния ляв ъгъл на Кейлор.
В средата на полувремето Сърбия бе много близо до удвояване на резултата. Митрович намери резервата Филип Костич на на празна врата, но ударът му от въздух не сполучи и топката не влезе за 2:0.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за bet365 euro 2021 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по BET365.

Следете разнообразни спортове с BET365 в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с BET365 / BET365. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата BET365. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.[:]