[:bg]Сундсвал – АИК неделя 15 Юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между Сундсвал – АИК ще се проведе на 15 юли (неделя) от 15:00 часа в среща от Алсвенскалига на Швеция. АИК запазиха фината си форма в четвъртък вечерта, когато победиха Шамрок Роувърс с 0-1 на ирландска почва, за да спечелят предимство пред обратната среща на свой терен в Лига Европа след седем дни.

Коефициентът за победа на Сундсвал е 5.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това АИК да победят се приемат със ставка 1.70. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Сундсвал – АИК:  Двубой статистика

АИК са в контрола, когато става дума за резултата в H2H статистика с GIF Sundsvall.
Gnaget загуби само 1 и спечели 13 от 22 срещи с Giffarna.
Интересното е, че нямаше цели цели в последните два двубоя H2H между тези съперници.
AIK спечели пет и изравни три от последните осем изхода срещу Сундсвал.

Сундсвал – АИК:  Прогноза

Сундсвал зашемети Сириус с 1-4 по пътя в първия мач след лятната ваканция, но бързо се върнаха към старите навици, които бяха спасени с 3:0 в Хакен миналата седмица.

Те едва успяха да запазят състоянието на елитния клас през предходния сезон, но понастоящем седят на осем точки над зоната на падане на този етап от новата кампания.

Независимо от това, домакините нямат какво да се надяват на класациите, които търсят четвъртата си победа в неделя следобед.

Стойността е прилична в подкрепата на далечната победа при коефициент от 1,70, докато можете да опитате и с AIK, за да запазят мрежата си празна.

Основни спонсори на събитието: puma, Intersport, Tillmobil.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]