Стюърт Бакстър беше назначен за национален селекционер на Южна Африка

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Стюърт Бакстър беше назначен за национален селекционер на Южна Африка по футбол. Това е второ негово назначение след периода 2004/2005, когато беше уволнен след провал в квалификациите за Мондиал 2006 в Германия.

Футболната асоциация на Южна Африка дълго време търсеше национален треньор, а накрая се спря на Бакстър, който и в момента е в страната, но като клубен наставник на Суперспорт Юнайтед. Преговорите между централата и базирания в Претория клуб продължиха няколко седмици, преди да се стигне до този развой.

И все пак той ще завърши първенството с клуба си и след това ще поеме работата в националния тим. Първото изпитание за него ще бъде при гостуването на Нигерия през юни в квалификации за Купата на Африканските нации.

Новият шотландски национален треньор има опит в националните отбори на Финландия, както и на Англия до 19 години. Той заменя местния специалист Шейкс Машаба, уволнен през декември заради скандал с журналисти пред камери, както и заради неуважително отношение към ръководител на федерацията на страната.

Южна Африка е шампион на континента през 1996-а година, а за последно на Световно първенство е играла при домакинството си през 2002-а. Местната федерация обаче е една от най-богатите в Африка и е привлекателно място за големите имена в треньорската професия.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..