[:bg]Стромсгодсет – Кристиансунд понеделник 09 Юли[:]

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

[:bg]Двубоят между Стромсгодсет – Кристиансунд ще се проведе на 09 юли (понеделник) от 20:00 часа в среща от Елитсериен на Норвегия. Те може да не са в най-ласкавото положение на лигата, въпреки че е справедливо да кажем, че Stromsgodset правят всичко възможно, за да се опитат да направят това по-късно.

Коефициентът за победа на Стромсгодсет е 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Кристиансунд да победят се приемат със ставка 5.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Стромсгодсет – Кристиансунд: Двубой статистика

Кристиансунд спечелиха две от предишните три подновявания на този уикенд. Когато двойката се срещна по-рано през сезона, посетителите от понеделник спечелиха с четири гола до нула.

Стромсгодсет – Кристиансунд: Прогноза

Кристиансунд загуби само един от своите мачове с повече от гол в текущата кампания.
Stromsgodset поддържаха мрежата си празна в 20% от мачовете си през този сезон.
Кристиансунд затвориха опонентите си в 27% от мачовете си в „Елитесериен“ този сезон.

Официални спонсори на събитието са: SpareBank, telenor, Scandic.

365 prognozi Ви предлага ежедневни футболни прогнози за предстоящи събития. Научи всичко за двата отбора преди срещата и направи своя спортен залог от bet365. Защо да изберете бет365? Bet365 са доказан лидер щом стане въпрос за спортни залози. Най-високите коефициенти могат да бъдат намерени в техния бърз и лесен за навигация уебсайт. В 365 прогнози може да намерите Футболна програма за днес.

И това може да стане където и да се намирате с помощта на bet365 mobile. Bet365 мобилна апликация се сваля от iTunes (за iPhone, iPad, iMac & iPod) и от Google магазина (за Андроид/Android мобилни устройства). Windows все още не предлага bet365 мобилно приложение.

Нямаш клиентски профил в Бет365? Bet365 регистрация се прави лесно в 6 стъпки за около 15 минути. Регистрирай дебитна/кредитна карта или избери из между над 10 разновидности за плащане онлайн. Вземи своя бонус от 100лв и направи своя първи спортен залог. Освен бонус регистрация, bet365 предлага bonus за Евро мачове, равенство, други спортове и още много оферти. Много често по email може да получиш бонус код, който се активира през сайта на bet365.com

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com[:]