Страхотен повторен дебют за Силвано Пранди! Волейболистите на България удариха Канада с 3:1

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Италианският селекционер на националния ни волейболен отбор Силвано Пранди направи страхотен повторен дебют начело на тима. Волейболистите на България удариха Канада с 3:1 (25:20, 26:24, 19:25, 25:17) в първия си мач от турнира в Група 2 от първия уикенд на Лигата на нациите.

Началото на първия гейм беше по-добро за българите, които поведоха с 4:1 след блокада на Светослав Гоцев и грешка при мрежата на „кленовите листа“. Постепенно Канада успя да изравни при 6:6 след аут на Валентин Братоев последван от ас на Грейъм Виграс и блок на Шарън Върнън-Евънс.

Канадците дори излязоха напред при 8:6 след нова блокада на Върнън-Евънс и втори ас на Виграс. Атака на Николай Учиков и контра от втора линия на Тодор Скримов и 8:8. България дори поведе с 10:8 след две последователни блокади на Алекс Грозданов и разпределителя Георги Сеганов. Разликата леко нарасна до 12:9 след технично пускане на Скримов, което накара треньорът на Канада Глен Хоуг да вземе тайм-аут. Въпреки това, преднината на България стана 15:11 след ас на Сеганов и 16:12 след нова атака на Скримов. Канада успя да намали до 18:17 след атака на Джон Перин и блокада на плеймейкъра Брет Уолш. Независимо от това, българите си върнаха преднината при 21:18 след атака на Учиков и нова контра на Скримов. В крайна сметка България взе спокойно гейма с 25:20 след отличен блок на Гоцев и силна контра на Учиков.

Втората част започна по-добре за канадците, които поведоха с 4:2 след две атаки на Стивън Маар.

България веднага изравни при 4:4 след атака на Николай Учиков и блок на появилия се в игра в края на първия гейм Николай Пенчев. Първото техническо прекъсване пък дойде при минимална преднина за „трикольорите“ – 8:7. Равностойната игра продължи до 10:10, след което Канада дръпна с 12:10 след грешка на Георги Сеганов от сервис и блокада на Грейъм Виграс. Разликата стана 15:12 след силна контра на Маар, което накара Силвано Пранди да поиска прекъсване. Все пак, втората техническа пауза дойде при 16:14 за „кленовите листа“ след атака на Шарън Върнън-Евънс. Последваха нова силна атака на Върнън-Евънс и успешна блокада на Брет Уолш и 18:14. България успя да намали до 20:19 след отличен двоен блок и контра на Учиков. „Лъвовете“ дори стигнаха до равенство при 23:23 след нова мощна контра на Учиков, което принуди Глен Хоуг да вземе тайм-аут. България измъкна втория гейм след 26:24 след две поредни грешки на Стивън Маар.

Третия гейм стартира равностойно до 4:4, след което Канада дръпна с 6:4 след атака и ас на Шарън Върнън-Евънс.

Две грешки на канадците и 6:6. Все пак, техническата пауза дойде при 8:6 за „кленовите листа“ след грешка при мрежата на Тодор Скримов и отличен двоен блок на Джон Перин и Артур Шварц. Разликата леко нарасна до 13:9 след грешка на българите и блокада на Грейъм Виграс. Въпреки тайм-аута за Силвано Пранди, второто техническо прекъсване дойде при 16:13 след бърза атака през центъра на Шварц. Играта продължи точка за точка до 21:18, след което последва ас тип „чекмедже“ на Виграс – 22:18 и второ прекъсване за Силвано Пранди. Независимо от това, Канада без проблеми спечели гейма с 25:19 след контра на Ерик Льопки и намали изоставането си на 1:2.

Четвъртата част тръгна отлично за канадците, които поведоха с 5:2 след по-добрата си игра на блокада.

Прекъсването, което взе Силвано Пранди, даде ефект и България обърна до 8:7 след страхотен блок на Алекс Грозданов последван от силни контри на Николай Учиков и влезлия в игра като резерва в третия гейм Розалин Пенчев. Неразбирателство в канадския състав и 9:7, а след това разликата стана 12:8 след грешка в атака на Джон Перин и аут на Грейъм Виграс. След тайм-аута за Глен Хоуг последва нова атака в аут на Перин и 13:8. България запази преднината си до 16:11 след блок-аут на Розалин Пенчев. Разликата набъбна до 19:12 след нови силни изяви на Учиков. В крайна сметка България спечели без проблеми гейма с убедителното 25:17 след грешка от сервис на Виграс, а с това и мача с 3:0 и първата си победа в Лигата на нациите.

Страхотен мач за българския тим изигра Николай Учиков, който бе над всички и заби 27 точки за победата. За „кленовите листа“ Шарън Върнън-Евънс реализира 22 точки, но и това не помогна за успеха.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Волейбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.