Стоян Копривленски се изправи срещу Анил Кабри на GLORY 59

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Стоян Копривленски се изправи срещу Анил Кабри на GLORY 59, което се проведе в „Амстердам Арена“.
Първи рунд:
Стоян Копривленски започна срещата с удари с крака, които не бяха никак за подценяване. Кабри успя да го притисне до въжетата, но Стоян успя да се върне в центъра на ринга

и отвърне с ляв прав и удари с крака. Стоян вкарва удар с крак в главата на Кабри, който попада в целта той опитва нов удар с крак , но се подхлъзва на земята. Стоян със зверски удари с крака на които Кабри отвръща с удар в тялото и в главата. Стоян със страхотна серия от прави удари, които са последвани от удар с крак в главата. Сега Кабри с комбинация от удари с крака последвани от прав удар в главата. Стоян с ляв прав на който Кабри отвръща с ъперкът. Страхотни удари с крак в главата отново от Стоян. Удар с крак в стомаха от Стоян, който запраща Кабри във въжетата. Двамата влизат в размяна, но Стоян успява да го изтласка с удар с крак след което опитва коляно, но се подхлъзва. Стоян завършва рунда с ляв прав последван от удар с крак.

Втори рунд:

Стоян отново започва с удари с крака, но Кабри отвръща с ляв прав. Брутална комбинация от леви и десни удари вкарва Кабри в главата на Копривленски. Нова комбинация от удари последвани с удар с крак от страна на турчина. Стоян го притиска във въжетата и го наказва с колена. Отново силна комбинация от ляв и десен за турчина. Стоян отвръща с коляно. Брутален десен от турчина на който Стоян отвръща с крак в стомаха. Силни удари с крака от Стоян в тялото на Кабри. Ляв прав последван с брутално коляно от Стоян за Кабри. Страхотна техника от Стоян, който опита удар с крак със завъртане, който не намери целта, но след това той вкарва юмрук със завъртане в брадичката на Кабри.

Трети рунд:

Стоян отново се хвърля здраво в битката с удари с крака и очевидно търси нокаута. Стоян с ляв прав и удар с крак на което турчина отвръща с ъперкът и комбинация от ляв и десен удар. Брутално коляно от Стоян последвано от удари с крака в тялото. Копривленски много по-агресивен от своя опонент в третия рунд. Той продължава с удари с крака, а Кабри просто чака на контра. Без съмнение Стоян спечели и този рунд.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо състезания от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Бойни спортове само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.