Спартак (Москва) загуби с 0:2 при визитата си на Уфа

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Спартак (Москва) загуби с 0:2 при визитата си на Уфа и има само 1 точка от последните си 4 шампионатни мача. Българският национал Ивелин Попов игра пълни 90 минути, а попаденията за домакините отбелязаха Дмитрий Сисуев и Ловро Бизяк след почивката.
След силния мач, който изнесе срещу Рейнджърс, Попето запази мястото си в титулярния състав.

Временният наставник Раул Рианчо отново заложи на българина като част от офанзивното трио, заедно с Луис Адриано и Софин Хани. На вратата Артьом Ребров замени Александър Максименко, а на пейката останаха защитниците Салваторе Бокети и Николай Расказов, които играха от първата минута срещу шотландците.
Уфа излезе с нов наставник. След загубата от Криля Советов (1:2) Сергей Томаров подаде оставка, а клубното ръководство назначи Дмитрий Кириченко. Бившият нападател не изненада с избора на стартов състав. Домкините действаха с петима бранители и двама нападатели в лицето на Силвестър Игбун и Дмитрий Сисуев.
Мачът се игра на изкуствена настилка и при доста ниски температури. В първите минути Игбун на няколко пъти се измъкна по десния фланг от Лоренсо Мелгарехо, но центриранията му бяха неточни. Очаквано, съперниците предпочитаха дългите подавания пред продължителните разигравания в средата на терена. В 20-ата минута Хани разсея скуката със силен удар, който срещна напречната греда.
в 28-ата Фернандо прехвърли стената от фаул, но Александър Беленов успя да спаси. Домакините отвърнаха с изстрел на десния бек Дмитрий Живоглядов, отразен от Ребров. Веднага след това Ивелин Попов затрудни Беленов, а в края на полувремето Андрей Ешченко попречи на Сисуев да даде преднина на Уфа.
Сисуев показа усет към извеждащия пас и на старта на втората част, когато националът на Люксембург Оливие Тил имаше възможност да стреля от удобна позиция, но прати топката над напречната греда. Малко по-късно Тил задържа Попов и получи жълт картон.
Раул Рианчо предприе изненадващ ход в средата на полувремето, пускайки дебютанта Владислав Пантелеев на мястото на опитния Денис Глушаков. Гостите имаха и претенции за дузпа след падане в наказателното поле на Софиан Хани, но съдията Кирил Левников прецени, че Тил не е извършил нарушение.
В 74-ата минута Беленов се намеси добре след опасно центриране на Джемал Табидзе, но секунди след това нов флангова атака на Уфа завърши с гол. Отново центриране бе на Табидзе, а рикошет от крака на защитник нa Спартак направи топката удобна за Сисуев и той с глава вкара за 1:0.
Спартаковци дори нямаха сили за финален щурм заради огромната умора от мача в четвъртък вечер. Московчани започнаха да изсипват топката в наказателното поле, но това не донесе никакъв успех. Нещо повече – във втората минута на добавеното време резервата Ловро Бизяк се разходи между двама защитници и с удар в далечния ъгъл оформи крайното 2:0 в полза на Уфа.
Успехът сложи край на серията от лоши резултати на домакините, които вече са на 13-о място в класирането с актив от 14 точки.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.