Собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиеви уволниха Стойчо Стоев

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиеви уволниха Стойчо Стоев. Това стана буквално минути, след като отборът завърши 0:0 срещу Славия на „Лудогорец Арена“. Както е известно, „орлите“ играха цяло полувреме с човек повече заради несъществуващ червен картон на Антонис Стериакис, а накрая чисто попадение на Вандерсон не беше зачетено.

Слабото представяне на тима, който през седмицата завърши 0:0 на своя стадион и срещу Марибор, се оказаха фатални на Стоев. Така отборът ще бъде воден от Станислав

Генчев и Здравко Здравков на реванша в Словения за влизане в групите на Лига Европа.

Стоев напуска Лудогорец за втори път в своята кариера. Бившият треньор на Левски направи златен дубъл с „орлите“ през 2014 година, но през лятото на същата година беше уволнен след равенство с Партизан в квалификациите за Шампионската лига. Интересното е, че и тогава срещата се игра в Разград и завърши 0:0. Година по-рано през лятото на 2013 г. отборът влезе за пръв път в историята си в групите на Лига Европа, където постигна безапелационните пет победи и едно равенство в конкуренцията на ПСВ (Айндховен), Черноморец (Одеса) и Динамо (Загреб). Впоследствие воденият от Стоев тим отстрани Лацио на 1/16 финалите в същия турнир и отпадна на 1/8 финалите от Валенсия.

В началото на март тази година Стоев се завърна в Лудогорец .

Hакрая спечели за втори път титлата с „орлите“, въпреки слабите игри на тима в първата шестица, а лятото треньорът вдигна и Суперкупата на България. След селекцията на стойност пет милиона евро през това лято играта продължи да не задоволява ръководството.

Шампионите отпаднаха от Ференцварош след две загуби още в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Последваха лесни елиминации срещу Валур (общ резултат 5:1) и ТНС (общ резултат 9:0), за да се стигне до плейоф за влизане в ЛЕ срещу намиращия се в слаба форма Марибор. Словенците също играха през втората част от мача с Лудогорец с човек по-малко . „Oрлите“ не успяха да стигнат до победата. Равенството срещу Славия преля чашата, тъй като Лудогорец сдаде и първото място в първенството.

Това бе трето поредно домакинство на шампионите, в което не успяха да вкарат гол, тъй като и срещу ЦСКА-София завършиха 0:0 на 11 август.

Вторият престой на Стоев в Разград беше много по-кратък от първия. Той беше треньор в 28 официални мача, а в тях записа 13 победи, 10 равенства и пет поражения.

Ако тази среща завърши при нулево равенсто, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футболот всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрациясега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.