Слоун Стивънс е новата шампионка на Откритото първенство на САЩ

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Слоун Стивънс е новата шампионка на Откритото първенство на САЩ. 24-годишната американка победи сънародничката си Мадисън Кийс с 6:3, 6:0 на финала в Ню Йорк. В битка на две дебютантки на финал от Големия шлем Стивънс успя да се справи с напрежението и емоции по-добре и да стигне до трофея.

Слоун, която е 83-а в световната ранглиста, стигна до най-големия успех в кариерата си след 1 час игра и за този триумф получи чек на стойност 3,7 милиона долара.

Турнирът при жените се превърна в празник за домакините още от полуфиналите, за които се класираха четири американки. Финалът също трябваше да потвърди, че американският тенис е във великолепно състояние. Той обаче не отговори на очакванията, като и двете бяха нервни и допускаха грешки, а качествените изпълнения бяха рядкост.

В началото двете тенисистки взимаха геймовете си и изглеждаше, че ще се получи равнстоен мач, но след първия пробив нещата започнаха да клонят в полза на Стивънс. Тя проби за 3:2 и не изпусна преднината си, като завърши сета с нов пробив за 6:3. Слоун бе по-стабилна, а в началото на втората част съперничката й започна да се предава. Кийс загуби четири поредни гейма преди да покаже, че ще се бори. Тя стигна до три възможности за пробив, но съперничката й успя да се справи и поведе с 5:0. В следващия гейм Мадисън спаси два мачбола, но нямаше сили за повече.
Кийс направи 30 непредизвикани грешки срещу само 6 на съперничката й. До днешния двубоя най-доброто постижение и на двете американки бе полуфинал на турнир от Големия шлем, като те бяха стигали до тази фаза в Австралия. Кийс и Стивънс освен това са добри приятелки от години и съседки във Флорида.

„Невероятно е. Претърпях операция през януари и ако някой ми беше казал, че ще бъда тук, нямаше да му повярвам“, сподели Стивънс малко преди да вдигне трофея.

„Тя е един от най-близките ми хора. Да играя с нея на този финал беше много специално. Аз не показах най-добрия си тенис и съм разочарована от това, но ако трябваше да загубя от някой, се радвам, че е от нея“, каза Медисън Кийс.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол. Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.