Славия постигна лесен успех с 3:1 над Септември (София)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Славия постигна лесен успех с 3:1 над Септември (София) в среща от 12-ия кръг на Първа професионална лига. Александру Бенга си отбеляза автогол във 2-ата минута, а 120 секунди по-късно и Илиян Мицански наказа последния в класирането. Третото попадение реализира Георги Йомов . Точен за състава на Христо Арангелов бе Ишмаел Байду.
Двубоят започна много добре за „белите“, които вкараха два гола в мрежата

на Янко Георгиев след само четири минути игра. Първо Александру Бенга си заби автогол, след като Георги Йомов центрира опасно в наказателното поле, а секунди по-късно и Илиян Мицански се разписа.
Опитният нападател засече майсторски подаване на Тейнур Марем, който се включи перфектно по десния фланг.
Играчите на Златомир Загорчич пропуснаха да вкарат и трети гол. Георги Петков изрита топката към Йомов, който овладя в центъра на терена и пусна извеждащ пас към Стефан Ашковски. Крилото се озова очи в очи със стража на Септември, но ударът му мина на сантиметри от целта.
В 32-ата минута Милчо Ангелов оправи удар от близка дистанция, но коженото кълбо премина над вратата на Септември.
Секунди преди края на първата част Бенга отправи опасен удар с глава, но Георги Петков успя да избие в ъглов удар.
В 55-ата минута Мирослав Будинов центрира в наказателното поле към Крис Гади. Крилото обаче не успя да засече доброто подаване на тарана на гостите. Секунди по-късно домакините също имаха шанс да се разпишат, но Милчо Ангелов пропусна да вкара.
В 62-ата минута Георги Йомов се разписа след подаване на Илиян Мицански. Крилото на „белите“ овладя топката и технично прати топката в мрежата на Янко Георгиев.
В 86-ата минута Кристиян Пешов отправи опасен удар, но топката премина покрай вратата. Секунди преди края на срещата Ишмаел Байду оформи крайния резултат на стадион „Васил Левски“.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.