Славия победи с 2:1 като гост Локомотив (Пловдив)

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Отборът на Славия победи с 2:1 като гост Локомотив (Пловдив) в мач от деветия кръг на Първа лига. Галин Иванов и Ивайло Димитров от дузпа бяха точни за белите, докато за “смърфовете” вкара Парвизджон Умарбаев. Акцентът от срещата обаче ще падне върху грозните сцени, които се случиха малко преди края на мача.

Младият вратар на Славия Антонис Стергиакис бе замерян с бутилки и метален прът от феновете на трибуна “Бесика”. Наложи се лично президентът на домакините Христо Крушарски да отиде при феновете, за да ги усмири.

През първата част двата тима не намериха правилния път към вратата и опасните положения не бяха много. Все пак домакините бяха по-активни и удари на Пламен Николов и Ванчо Траянов минаха встрани от гредите.

В началото на втората част гостите откриха резултата. При опит да пресече един пас Ванчо Траянов предостави топката на Галин Иванов на чиста позиция и крилото без да се бави прониза Илко Пиргов. Десетина минути по-късно обаче „смърфовете“ изравниха. При едно центриране отдясно в наказателното поле на Славия последва карамбол, при който топката стигна до Парвизджон Умарбаев на стрелкова позиция, който промуши топката покрай вратаря.

Последваха равностойни минути, в които на терена властваше битката. Така се стигна до грозните сцени зад вратата на Славия. При едно изпълнение на аут на 18-годишният вратар на Славия една бутилка полетя към него, но за щастие не го уцели. Малко по-късно пък към него полетя и прът, който също обаче не го удари. Младокът се оплака на съдията и срещата бе прекратена за няколко минути. На трибуна „Бесика“ се появи Крушарски, който усмири феновете на домакините.

Малко след подновяването на играта Славия получи правото да изпълни дузпа. Резервата Калоян Кръстев бе задържан от Пламен Николов в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Зад топката застана Димитров, който реализира и така донесе важна победа за „белите“.

По този начин Славия записа втора победа от началото на шампионата и вече диша малко по-спокойно в класирането. Играчите на Златомир Загорчич са на 12-а позиция с осем точки. Локо (Пловдив) пък записа втора поредна загуба и е на седмо място с 11 точки.

Първа професионална лига – 9 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – СЛАВИЯ 1:2
0:1 Иванов (47)
1:1 Умарбаев (57)
1:2 Димитров (82-д)

ЛОКО ПД (4-2-3-1): И. Пиргов; Муса, Марков, П. Николов, П. Крумов; Траянов, Умарбаев; Марчев, Пауло Серджо Райков; Аяри (59- Мартинович)
Старши треньор: В. Войнов
СЛАВИЯ (4-2-3-1): Стергиакис; Омар, А. Христов, К. Велков; Мба, Мартинов, С. Велев, Ндонг; Г. Иванов, Минчев (54- Кръстев),; И. Димитров
Старши треньор: З. Загорчич

СЪДИЯ: Ивайло Стоянов
СТАДИОН: “Локомотив”, Пловдив
НАЧАЛО: 20:00 часа

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.