Скандали в края и победа за Индиана над Торонто

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Индиана сложи край на серията си от 4 последователни загуби, след като победи със 108:90 Торонто. По този начин Пейсърс запазиха добри шансове за класиране за плейофите, като имат баланс от 38 победи и 40 загуби.

Пол Джордж вкара 35 точки, 18 от тях в третата четвърт, а домакините наваксаха изоставане от 19 пункта през първото полувреме, за да достигнат до успеха с 18 на края. Ланс Стивънсън пък намери начин да напомни за себе си в един от първите си мачове след завръщането си в Индинаполис и едва не предизввика меле в залата, след като играчите на двата отбора се сдърпаха заради негово изпълнение. При резултат 106:90 и оставащи по-малко от 10 секунди до края на срещата двата тима вече бяха спрели да играят, но Стивънсън реши да покачи точковия си актив, което предизвика остра реакция от страна на играчите на Торонто и ответна такава от тези на Индиана.

За щастие не се стигна до по-сериозни инциденти, а реферите бързо успяха да успокоят обстановката. Джеф Тийг прибави 20 точки за успеха на Индиана, Тадиъс Йънг завърши с 15, а Стивънсън остана с 12. За Торонто Демар Дероузън бе най-резултатен с 27 точки.

bet365