Селекционерът на Германия Йоахим Льов критичен към играта на Бундестима

bet365 бонус код и бет365 регистрация вход 365 prognozi

Селекционерът на Германия Йоахим Льов беше много критичен към играта на Бундестима след победата с 4:1 над Азербайджан в Баку. Въпреки убедителния резултат, германците демонстрираха доста слабости.

„Доволен съм от резултата. Изпълнихме задачата си от тази гледна точка, но играта съвсем не беше на необходимото ниво. Такъв футбол не съответсва на стандартите на Германия“, заяви Льов.

„Вярно е, че съставът не се беше събирал от 4 месеца и ни липсваше достатъчно сработеност, но това не е оправдание. Грешахме в напълно елементарни ситуации. Като цяло наистина трябваше да се представим по-добре“, подчерта Льов в ефира на RTL.Нека Ви напомним, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис